Da li biste voleli da živite u slici?

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Da li postoji neka slika u kojoj biste želeli da budete
da zaustavite vreme -na kratko ili duže ?
Slika , čiji deo biste voleli da budete ,,,

U naslovu piše -živeli....
Ali , ja mislim na određeno vreme provedeno tamo ,
možda samo kratku posetu , izlet , tajanstvenu šetnju ...
Može naravno da bude i život .
Zavisi od naše mašte , naših snova ,
od onoga što imamo u sebi i čemu težimo ...

Pa...
Da li biste voleli da živite u slici ?
Da?U kojoj i zašto?
Ili možda razlozi nisu ni bitni....
Možda i ne postoje..

1024px-1880er_Ivan_Shishkin_Wald_anagoria (1).jpg

The Forest
Šiškin

Počeću sa slikama I.I.Šiškina.
To bi bio moj izbor-
Slike u kojima bih volela da provodim vreme ,
U nekima možda i da ostanem naslikana...

lesnoe-kladbishe (1).jpg

Smrt šume
Šiškin

1280px-Iwan_Iwanowitsch_Schischkin_003 (1).jpg

Daleka šuma
Šiškin

1280px-Elk_Island_by_Savrasov.jpg

Elk Island
A.Savrasov

ja bih u nekoj video igrici...na primer skyrim XD
1639678818033.png

planine zavejano snegom,mamuti,džinovi(koji te lansiraju u svemir),zmajevi proleću,Khajiit karavani koji idu od grada do grada i nude robu sumnjivog porekla,na primer koji prsten ili drugi komad nakita koji sumnjivo liči na onaj koji si negde izgubio,krčme u kojima uvek svirači pevaju o Ragnaru Riđem pre ili kasnije...konji koji se penju uz planine kako divokoze a ponekad i polete onako bez krila i u svakom gradu,malo malo pa po neki stražar se jada kako je nekada i on bio pustolov poput tebe dok ga neko nije pogodio strelom u koleno XD

Poslednja izmena:
ja bih u nekoj video igrici...na primer skyrim XD
Pogledajte prilog 1068277
planine zavejano snegom,mamuti,džinovi(koji te lansiraju u svemir),zmajevi proleću,Khajiit karavani koji idu od grada do grada i nude robu sumnjivog porekla,na primer koji prsten ili drugi komad nakita koji sumnjivo liči na onaj koji si negde izgubio,krčme u kojima uvek svirači pevaju o Ragnaru Riđem pre ili kasnije...konji koji se penju uz planine kako divokoze a ponekad i polete onako bez krila i u svakom gradu,malo malo pa po neki stražar se jada kako je nekada i on bio pustolov poput tebe dok ga neko nije pogodio strelom u koleno XD
Da, ti voliš digitalne slike...
Nego ...očekivala sam neki zamak.

....................... po neki stražar se jada kako je nekada i on bio pustolov poput tebe dok ga neko nije pogodio strelom u koleno XD
:)

Brvnarica sa pogledom na planine....
Sviđa mi se...
I dim iz dimnjaka , je li?
naravno :D
A okolo šetaju mamuti i divovi,po koji jelen i sabljozuba mačketina...možda mi ponekad pokucaju na vrata neki Mirakovi Svedoci,malo se izvičem na njih i tako XD

a to sa stražarima i strelom u koleno je nešto za šta se svaki drugi stražar jada u svakom gradu XD

sva ta priroda je prelepa...ali postoji i u stvarnosti...
izabrala bih negde...gde emocije jos postoje ili neku fantaziju...
ali neka bude za prvi put...Afremov naravno...
bez obzira da li je suncano, kisa, sneg...gde god da su...sta god da je okolo...kao da ta emocija...ta ljubav...pretvara svet u neko lepse mesto...bolje...
tamo gde ljubav i neznost postoje...

812eVUYv8XL._SL1386_.jpg

image_1863.jpeg

last-kiss-painting.jpg

Back