Da li biste se zabavljali sa devojkom koja ima vec decu (razvedena...)

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobba:
ja sam pocela da idem na razmatranje knjige koja se zove "CAPTIVATION" u prevodu zarobljenistvo - bukvalni prevod
tu se radi o zeni koja je "zatvorena" cim se uda i bas ovo sto gore gazdarica pise se prica, mnoge zene se osecaju bas tako jer su s'udajom dobile i TITULU " muzevu"

secam se dobro kako je moja komsinica zvala novu mladu iz komsiluka , TUZNO ALI ISTINITO i smesno

"goranOVCA"

tuzno ali je to nas zivot

Eh zasto onda ogromna vecina zena TRCI da se uda, i kada ima samo iole pristijhnu cezu ne pomisljka da to mozda i nije to, nego se grcevito drzi vreba priliku da ga smota da bi se udala...?

Gazdarica:
Kada je Dejan Tomasevic iz Zvezde presao u Partizan, sigurno da nije ocekivao da mu na prvom narednom derbiju cijela dvorana skandira:"Zena ti je qrva, Dejane"...
A, qrva je zato sto je bila udata i iz tog braka ima dijete...
Svakako, navijaci umiju da budu strahovito surovi, ali dopadalo se to nekome ili ne, njihov kolektivni usklik, nije daleko od ovdasnjeg stava o razvedenim zenama...
Hahahahahaha!
Svasta ti Gazdarice znas ! :lol:
Pazi kad sam i ja bio jedan od tih koju su vikali to! :D Iako do skoro nisma ni znao da mu zena iz prvog braka ima dete,heheheh! Mislim ko ga yebe...ja sam navijao.
A kada su Nikoli Bulatovicu (koji je bio optuzen da je silovao neku klinku od 16-17 godina) vikali "Silov'o si dete Nikola"...to je SHOCK !
Ovo za zenu vicu svakom svaki dan. :lol: :lol:

Back