da li biste se upoznali na neobican nacin

Počele cigarete da mi smetaju, pa ih danas kuliram... samo bonbone pičim. To je lepo, ali kafa mi nema više onakav ukus kkav volim :(
Ma Ok sam, samo kada ne mislim na pljugu ;)

Ma kafa je bolja bez cigare..ovako ni ne osetis ukus kafe ... Znam i ja ostavljam, tj izborih se za zavisnoscu pa sad mogu da zapalim samo ponekad recimo 2 put nedeljno po par cigareta..nekad cesce ali nekad redje bitno da nisam rob cigareti vise

Ma kafa je bolja bez cigare..ovako ni ne osetis ukus kafe ... Znam i ja ostavljam, tj izborih se za zavisnoscu pa sad mogu da zapalim samo ponekad recimo 2 put nedeljno po par cigareta..nekad cesce ali nekad redje bitno da nisam rob cigareti vise

Ma počeo sam da kašljem i smeta mi :( A, hoću i da počnem da trčim, da malo nabijem kondiciju, ali... prvo moraju pluća da se očiste ;)

tema:
Meni se nesto ne hebe 4dana sa osobom koju tad prvi put vidim u zivotu, nije mi normalno zatvoriti se s nekim 4dana, a da ga znas mesec dana samo preko poruka
Ako se neko tako osjeca, onda ni treba da spava sa tom osobom... Sve dok (ako) ne bude osjecao da je njihov seks nesto najprirodnije na svijetu...
Na netu se moze razviti strahovita bliskosti izmedju dvoje ljude, isto kao sto moze da se izrodi strahovita udaljenost izmedju onih koji zive zajedno i svake veceri lijezu u isti krevet...

Seks kao vid rekreacije... da...

Medjutim, velika mana interneta i online razmene poruka izmedju dvoje ljudi u trajanju od nekoliko meseci jeste sto potrose romantiku... potrose magiju reci i zavodjenja, zaljubljivanja... koje se desava kad upoznas nekog...
Na ovaj nacin, ti na netu nekoga upoznas... kroz reci... navike.. stavove... razmisljanja... i onda kad dodje do nekog real life upoznavanja, shvatish da to nije upoznavanje iz pocetka, vec od odredjene tacke, odnosno da ti u neku ruku vec poznajes tu osobu... i moze brzo da dosadi...
Opet, sve zavisi od price do price, od osobe do osobe... al' ne treba se previse nadati da ce neko ko ti je 5 meseci bio zanimljiv na netu, sledecih 5 godina biti isto tako zanimljiv i sarmantan u real life-u...

Back