Da li biste se udale...

Da ste poznata licnost koja zaradjuje milione evara godishnje?
Interesantne su mi poznate glumice,manekenke,pevacice , i slicne estradne licnosti i njihovi brakovi koji traju maximum par godina...
mozda. ali ni tada to ne bi imalo veze sa novcem koji imam vec sa covekom koga sretnem (ili ne)...
i to sto si napisala ne vazi za sve poznate glumice, manekenke, pevacice... i nema veze sa novcem... nego se o tim ljudiam vise prica, pa se zna za njihove razvode... mislim, moja baba se udavala 3x i sad zivi sa 4. tipom... a nije poznata... :D
madonin brak jos traje, zar ne (doduse drugi, ako ne gresim)? a od nje nema poznatije pevacice na globu...
priseticu se jos nekih trajnih brakova pa napisem...

Pa po meni brak je veeeeliki smor i nesto ... reda radi i nesto sto se podrazumeva,kao dugo smo zajedno (bljak),mislim,bas iz tog razloga mi je glupo...To mi je takvo gusenje da...I nije da ne volim,volim svog decka,dakle ne vazi ono,jos nisi srela bla bla...Nikad nisam nekog tako jako volela,a opet ne zelim da se udam...Nikad nisam zamisljala svoju vencanicu niti vencanje...Jedini razlog je sto cu napraviti dobru zurku i napicu se ko majka...To mi je jedina svetla tacka u celoj prici oko braka:roll: Inace,navika,smaranje,svaki dan isto,monotonija,gde si bio/la,s kim,kad ces kuci,aaaa decaaa...aaaa !!!****!:evil:

:? veruj mi...kod mene se ne javlja.
Ne treba mi savet ili dijagnoza,ako to mislis:lol: ,samo...jel to tema jel? Samo kazem,ako je zbog papira...Bem ti papir skrnavi!Sto se mene tice,ja bih zivela s deckom,ali ZIVELA-BEZ papira i toga sto se zove BRAK!Ovo nekako ( a opet,sve je kanda u glavi) gusi.Kao sve super dok ste zajedno,u vezi jel,cim se uzmete pocinje s*ranje:?

Mislim da si u zabludi,ne znam zasto bi pocelo sranje. U fazonu , neces moci da izlazis, u jednoj ruci beba u drugoj varjaca,moras da se javljas muzu...itd. Licno mislim da je sve stvar dogovora, i da mozete zajedno da uzivate u braku kao i u vezi . A mozda ti predstavlja barijeru da varsh decka, kao jao prevarila sam muza?! ja imam zelju ,naravno ne sad,hocu da se izivim do 30e a posle ko zna. Sebe vidim kao porodicnog coveka, a svoju zenu ne zamisljam kao domacicu koja ce da pere cisti i p.vec kao zenu u kojoj cu moci da uzivam u svakom pogledu i da zajedno obavljamo kucne poslove, koje bih radio i da zivim sa devojcicom, ali bukvalno sa uzivanjem, jer znam da zajedno stvaramo nesto sto vredi (bar po meni). Trenutna pomisao na brak mi je nekako nepojmljivo,ali ipak na neki nacin razmisljam o buducnosti. POZDRAV ZA TEBE mini_me

Interesantne su mi poznate glumice,manekenke,pevacice , i slicne estradne licnosti i njihovi brakovi koji traju maximum par godina...
Imam neku teoriju da se one udaju samo zbog sexa , pa kad im dosadi shut out...

A kad razmislim dalje, ma zasto se udati uopste? :confused:

Mozda zato sto su na mog decka ljubomorni mnogi muskarci pa mozda njemu nesto znaci da napravi svadbu i da se ozeni sa mnom u inat njima.

mene je devojka zaprosila ..i aj cu se udati ali ozbiljno ..i to sms-om ...pristao sam ..evo ganjam 24h svadbu da ..vidim da nehsto sredim pa dase venchamno ko ljudi ako vec daju tu kintu shto daju ..samo shto cemo nas dvoje ..da napravimo electro /minimalist /party/venchanje to nije bilo ..a shta fali

aj, ako ti se jave oni iz 48 sati svadba, jacvi nam 3-4 dana ranije, da mozemo da stignemo da odaberemo jedan dobar mikser il' fritezu... a, jel biste ozenili vi prostitutku koja je iz spanije i zivi u barseloni? sta ima veze? dobijete papire... a i tamo moze da se nadje kvalitetna narodna muzika...

Koliko sam shvatila, u braku ima svega sem seksa. To se ima sa strane. :) Ja bih se udala zbog novca.
A one se udaju iz istih razloga kao i što se oni žene, za one koje im menadžeri nameste. To im poveća novac, posto se sklapaju parovi koji su interesantni ljudima. To znam provereno, pošto mi je Kruz javio kada sam ga pitala koji mu je đavo bio da ostavi Kidman.

osobom koju si prevazisao... he... volim ovo... a mozda se ta osoba samo trudi da ostane na nivou na kome je neko? jer mu je stalo, na primer? il'... mozda je osoba koja se daje jednom za uvek... i nema nazad... nista licno, najstvarnije... samo... jako cesto cujem da neko kaze slicnu stvar... prevazisla/prevazis'o sam ga... a niko se ne pita zbog cega je tako... i niko se ne pita, da li je taj neko mozda njih prevazis'o u nekoj drugoj stvari... uski pogledi... uglavnom uporedjujemo samo tamo gde nama odgovara i kad nama to odgovara...

osobom koju si prevazisao... he... volim ovo... a mozda se ta osoba samo trudi da ostane na nivou na kome je neko? jer mu je stalo, na primer? il'... mozda je osoba koja se daje jednom za uvek... i nema nazad... nista licno, najstvarnije... samo... jako cesto cujem da neko kaze slicnu stvar... prevazisla/prevazis'o sam ga... a niko se ne pita zbog cega je tako... i niko se ne pita, da li je taj neko mozda njih prevazis'o u nekoj drugoj stvari... uski pogledi... uglavnom uporedjujemo samo tamo gde nama odgovara i kad nama to odgovara...

pa naravno...imam samo svoju glavu koja me vodi kroz zivot i subjektivnost je jedino merilo :lol:....ali ova glava snosi posledice svoje subjektivnosti :wink: a to je najvaznije....

Pa valjda se i one nekad zaljube .... valjda je i njima nekad potrebna ljubav .... samo što je veliki problem ispratiti karijeru takvih devojaka, pa pretpostavljam da zato i dolazi do razlaza.

Da sam poznata i da imam milione, verovatno bih želela nekog stalnog pored sebe ... ne znam ...

Da sam bogata i da imam milione, zelela bi kraj sebe jednu cvrstu i stabilnu licnost. Nekog ko me nece gledati kroz pare i ko ce imati razumevanja za sve to. Nekog ko nece biti opterecen time sto ja imam (mozda) vise para nego on.... I naravno, neku osobu koja i sama nesto radi. Lenje ljude nikako ne volim...

kupila bih jedno ostrvo. sto dalje to bolje. egzotika. palme. bele beskrajne plaze. i.... nigde ljudi. e a ja bih spakovala u kofer nekoliko osoba (znam koje su ali necu da kazem da se one druge ne naljute sto necu da ih vodim). prvo sam mislila da vodim samo jednu, pa pomislim, poleudecu od harmonije, mora neki zaplet da postoji :). i jedino sta bih ponela od stvari- komp!!! da vam pisem kakve orgije pravim a vi da puknete!! :p;)

Back