Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
hvala ali ne pristajem.
Nda....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ali ne pristajem.
mozda. ali ni tada to ne bi imalo veze sa novcem koji imam vec sa covekom koga sretnem (ili ne)...Da ste poznata licnost koja zaradjuje milione evara godishnje?
Interesantne su mi poznate glumice,manekenke,pevacice , i slicne estradne licnosti i njihovi brakovi koji traju maximum par godina...
E, da...i sete se da bi volele da budu majke sa 45
Da ste poznata licnost koja zaradjuje milione evara godishnje?
Interesantne su mi poznate glumice,manekenke,pevacice , i slicne estradne licnosti i njihovi brakovi koji traju maximum par godina...
Imam neku teoriju da se one udaju samo zbog sexa , pa kad im dosadi shut out...
A kad razmislim dalje, ma zasto se udati uopste?![]()
osobom koju si prevazisao... he... volim ovo... a mozda se ta osoba samo trudi da ostane na nivou na kome je neko? jer mu je stalo, na primer? il'... mozda je osoba koja se daje jednom za uvek... i nema nazad... nista licno, najstvarnije... samo... jako cesto cujem da neko kaze slicnu stvar... prevazisla/prevazis'o sam ga... a niko se ne pita zbog cega je tako... i niko se ne pita, da li je taj neko mozda njih prevazis'o u nekoj drugoj stvari... uski pogledi... uglavnom uporedjujemo samo tamo gde nama odgovara i kad nama to odgovara...