Da li biste se udale za nevinog momka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
njena jedina greska je sto te je podrzala u tome da je to losO (posto kazes da ti je ona predlozila drugu radi izjednacenja,znaci oseca krivicu)
o, pa verovatno ju je toliko smarao da se i osetila loše
o tome sam ja i pisala, partner koji oseća nedostatak u odnosu na onog drugog
zna da urniše tog drugog potpuno, počev od samopouzdanja
ali ne iz zle namere

p.s. tako npr ja nisam imala neku zlu nameru kad sam ti poslala to a sad mi strašno svaku put kad vidim
dal to znači da sam ja to nesvesno uradila jer ti je avatar bio seksiji od mog? može biti =)

o, pa verovatno ju je toliko smarao da se i osetila loše
o tome sam ja i pisala, partner koji oseća nedostatak u odnosu na onog drugog
zna da urniše tog drugog potpuno, počev od samopouzdanja
ali ne iz zle namere

Istina. Smorio sam je svojim stavom o tome i ona sada misli da je to bila greška i da tad nije znala da će nekom (kretenu, tj. meni) biti žao zbog toga u budućnosti (da nije mene, verovatno joj i dalje ničega ne bi bilo "žao", jer bi i dalje živela u svom svetu, sa tipovima-tog-tipa). Tako sam ja dobio eto neku utehu, u tom pokajanju. Naravno, oseća se krivo zbog mene, ali to znači da joj je stalo i meni je lakše da pređem preko toga. Ipak što ti kažeš, na kraju krajeva, samo sam je smorio. :zag:

Hvala na savetu, neću više da je smaram, ni svesno ni podsvesno. :dash:

Linda: Ne može da mi bude "glup" stav. Možda ti se ne sviđa, ali glup nije. Prethodna iskustva govore o ličnosti i nekad je teško poverovati da se u međuvremenu promenila (a jeste, u to joj verujem, a nisam lakoveran da se razumemo).

Brate ne opterecuj se timo , to ti sad sasvim normalno.
I ja sam sa sela , pa znam kako ti je kad se zaljubis u neku a ona nije nevima .
Meni je uvek nekako krivo .
Ali moze se to izgladiti ako se vi stvarno volite .
I zapamti samo deca i dobar seks mogu da ocuvaju brak ( bar meni to stalno pricaju )
P.S. nisam ozenjen pa nemoras da me poslusas .
Pozz i sve najbolje .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back