Da li biste se udale za deviznu penziju od min.1000e???

1000 evra je malo, :)
Para-normalne žene su, od vajkada - prva takva mi je bila jedna Rada, iz Novoga Sada, izazov za mene i zato, to je posve normalno, ih za pare oderem, kao Musa jare … :hahaha:

560207

mogu da pitam tetku, ja se ipak ne bih blamirala za 850e penzije, jer nemam nameru ni da je doživim.
Koliko tetka ima godina. Treba min 43g. Naša mirovine da se uživa mora 2g. braka i min.pune 45g života supruge ako joj rikne muž...mnoge su ispusile mirovinu i sa 44g...43g...i ako su imale čopor djece i po 25g braka...Jer to su propozicije i pravila.

E, sad da si postavio uslove možda bi se neka ijavila, no, ajde da poboljšamo šanse. Za uspešno provodadjizanje treba odgovor na jos par bitnih pitanja:
Ima li naslednika?
Ulaze li još i kakve nekretnine, firme u taj deal ?
Voli li popiti?
Dobro pojesti?
Puši li?
Ima li zdravstvenih problema?

Mislim bitno je da je sve transparentno, trguje se ljudskim zivotima :eek:

E, sad da si postavio uslove možda bi se neka ijavila, no, ajde da poboljšamo šanse. Za uspešno provodadjizanje treba odgovor na jos par bitnih pitanja:
Ima li naslednika?
Ulaze li još i kakve nekretnine, firme u taj deal ?
Voli li popiti?
Dobro pojesti?
Puši li?
Ima li zdravstvenih problema?

Mislim bitno je da je sve transparentno, trguje se ljudskim zivotima :eek:
Odlična pitanja....kuću dvokatnicu dao ćerki raspuštaljki sa 2 deteta...živi na kanu iznad...vozi auto...uvek pod kravatom....3 stomaklije popio dok sam ja jedva 2. Znači zdrav. Puši 1 paklu. Jede po kafanama...ima klia 5g starog....izgubio dozvolu zbog reflexa...
Taxijem se vozi...

NAJJACE JE DA DOBIJA od CH još 50% na penziju zbog braka.

Ja sam ga UVJETOVAO DA 500 chf DAJE MOJOJ KANDIDATKINJI kao placu...on NIŠTA UNAPRED NE DAJE....samo PRAVA KAD UMRE da MUZE CH PRORAČUN. I UGOVOR kod notara.

Back