- Poruka
- 389.080
1000 evra je malo, 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ovo da tumačimo, udrobila si da bi se prodala-za veću cenu, ali ništa bez ljubaviNe bih. Ako bih se prodavala ipak bi cena bila mnogo veca. Ali bez ljubavi nista.
Koliko tražiš mjesečno da ti "nije malo"??? I što nudiš u kontri u razmeni dobara i usluga???1000 evra je malo,![]()
Para-normalne žene su, od vajkada - prva takva mi je bila jedna Rada, iz Novoga Sada, izazov za mene i zato, to je posve normalno, ih za pare oderem, kao Musa jare …1000 evra je malo,![]()
Sa koliko bi Vas "zajazili"?1000 evra je danas nista, 10 000 dinara ode u market, jos ako se zalete na one lidl pilice. Sto zena moze potrositi to muskarac ne moze zaraditi.
Koliko tetka ima godina. Treba min 43g. Naša mirovine da se uživa mora 2g. braka i min.pune 45g života supruge ako joj rikne muž...mnoge su ispusile mirovinu i sa 44g...43g...i ako su imale čopor djece i po 25g braka...Jer to su propozicije i pravila.mogu da pitam tetku, ja se ipak ne bih blamirala za 850e penzije, jer nemam nameru ni da je doživim.
I po krevetima spavala i mlohave kur.ce milovala i celivala kao kontra uslugu. Nema ništa za DŽ....sve je Roba,
sve,- uzimala...davala...
Koliko tražiš mjesečno da ti "nije malo"??? I što nudiš u kontri u razmeni dobara i usluga???
Mnoge su mi to na početku rekle. Posle "obrade"... Podsećao sam ih posle u krevetu da nisu konzistentne....i dovodio do ludila suza i sloma.tebi nista![]()
aj uvalicu mu kevuAutorska tema....prijatelj mog pok.oca ima 79g.
Ima CH penziju i domaću 20g.tamo radio.
1000chf oko 850e i 40h.nasu.
Za našu mora 2g.braka a za inozemne 5g.
Okazite se u komentarima i na pp ako ste spremne.
Odlična pitanja....kuću dvokatnicu dao ćerki raspuštaljki sa 2 deteta...živi na kanu iznad...vozi auto...uvek pod kravatom....3 stomaklije popio dok sam ja jedva 2. Znači zdrav. Puši 1 paklu. Jede po kafanama...ima klia 5g starog....izgubio dozvolu zbog reflexa...E, sad da si postavio uslove možda bi se neka ijavila, no, ajde da poboljšamo šanse. Za uspešno provodadjizanje treba odgovor na jos par bitnih pitanja:
Ima li naslednika?
Ulaze li još i kakve nekretnine, firme u taj deal ?
Voli li popiti?
Dobro pojesti?
Puši li?
Ima li zdravstvenih problema?
Mislim bitno je da je sve transparentno, trguje se ljudskim zivotima![]()
eee mukice jedneMnoge su mi to na početku rekle. Posle "obrade"... Podsećao sam ih posle u krevetu da nisu konzistentne....i dovodio do ludila suza i sloma.
Na tkoga misliš " e mukice jedne".eee mukice jedne![]()
Ne znam sta znaci to zajaziti. Ako mislis sa koliko prihoda bih bio zadovoljan, pa oko 1200 mesecno bi bilo idealno ali ne bih za pare ulazio u brak. Uci u emotivnu vezu, zajednicu ili imati seksualne odnose za novac, to se zove prostitucija.Sa koliko bi Vas "zajazili"?