Da li biste raskinuli ...

...sa nekim koga volite samo zato sto u njega nemate uopste poverenja i ne postoji nada da bi se ono ponovo moglo izgraditi? (iako sve ostalo funkcionise sasvim ok)

AKo nemam poverenja u svog decka, to znaci i da sam nesrecna sa njim. Nemam poverenje, pa se nerviram gde je kad nije sa mnom (da li me je slagao da ide tu i tu), analiziram previse i ono sto bi mozda i trebalo da izgleda sasvim normalna stvar u vezi...
Raskinula bih sve sto me cini takvom.

...sa nekim koga volite samo zato sto u njega nemate uopste poverenja i ne postoji nada da bi se ono ponovo moglo izgraditi? (iako sve ostalo funkcionise sasvim ok)

verovatno postoji razlog zbog kog si izgubila poverenje, ja bih to preispitala par puta, da li je to stvar preko koje bih mogla da predjem ili ne. ako mogu... idemo dalje i ne razmishljam o tome. ako ne mogu da predjem to je to, kraj veze.

znači odgovor na pitanje je :da
ali s obzirom koji sam mazohista u realnosti verovatno ne, i razbijala bih glavu

daj mu jos jednu sansu i daj mu do znanja da je ovo zadnji put, i ako ti sledeci put izda poverenje, izbrisi ga iz imenika, i iz zivota i nemoj ni da mu odgovaras na pozive. Ono imao je sansu propustio je :)

U kom smislu nema poverenja?dal shvrlja okolo?iznenadila bi se koliko su danas ljudi sranje i da ne mozes ocekivati nikakvu podrsku ni od rodjenih..tako da uzivaj u tome sto imas i ne daj vise od onoga sto dobijas

ha ha pa kako je opce do veze i doslo...ne kuzim kako opce moze biti veza sa nekim u koga nemas povjerenja...helouuuu:eek:

Lepo je žena objasnila da je poverenje postojalo što znači da je veza normalno
napredovala...ali, došlo je do gubitka poverenja, jel?..
I mene to pitanje često muči..i ne znam odgovor :confused:..a ima tu još jedna zanimljiva stvar.
Poverenje se lako gubi, često i zbog najmanje greškice a teško se vraća. Dakle, nakon što izgubimo poverenje može
da se dogodi i nepravedno optuživanje..može da se desi da vidimo problem i tamo gde ga nema...

I tako...kad sabereš dva i dva..ostaje da možda treba dati šansu ljubavi...

Poslednja izmena:
Lepo je žena objasnila da je poverenje postojalo što znači da je veza normalno
napredovala...ali, došlo je do gubitka poverenja, jel?..
I mene to pitanje često muči..i ne znam odgovor :confused:..a ima tu još jedna zanimljiva stvar.
Poverenje se lako gubi, često i zbog najmanje greškice a teško se vraća. Dakle, nakon što izgubimo poverenje može
da se dogodi i nepravedno optuživanje..može da se desi da vidimo problem i tamo gde ga nema...

I tako...kad sabereš dva i dva..ostaje da možda treba dati šansu ljubavi...

Slazem se,

I bas me zanima sta je htela tacno da kaze...poverenje u vezi cega?

Jer da ga bukvalno uopste nema, ne bi se ni postavljalo pitanje, raskinuti ili ne. Ne bi vise ni boravila sa njim u istoj prostoriji, a ne da misli da je "ostalo: sve u redu.

Pa ako narušeno poverenje ne može da se vrati, onda to nije veza, to je robija.
I šta je uopšte to ostalo što "funkcioniše ok"? Sex, volite da izlazite na ista mesta? :confused:

Na vama je da procenite da li ipak poverenje može da se uspostavi, da li imate volje i snage za to i da li vredi.

Da..raskinula bih ..poverenje je osnov svake veze. imati poverenje u ono sto partner kaze..
uradi..cak i pomisli..ako toga nema i ako treba svaku rec da vagam..
svaki postupak da analiziram..da osecam nesigurnost i nepoverenje..cemu sve onda..

Imam isti problem, ne verujem mu uopste i time samo sebe nerviram a ne mogu nista osim da pretpostavljam i non stop sumnjam u njega...da mu verujem nikad necu moci uvek ce postojati nesto sto mi nece dati mira...i meni treba odgovor nisam pametna za ovo :sad2:

ako neme povjerenje nista ne funkcionise ok!
:rtfm:
bila sam u takvoj vezi 3 god od toga 2god su bile sa narusenim povjerenjem..ispatila sam se kao nikad u zivotu i mogu ti reci samo da takvu vezu mozes gurati godinama naprijed razmisljajuci na nacin kao to razmisljas sada, kao sto sam i ja razmisljala "sve ostalo je ok" ali ta veze nema buducnost i pucice kad tad..
e sad, da li necijom zeljom ili ce jednostavno neko puci od vas dvoje..
drugo, mislim da postoji razlog izgubljenog povjerenje..:(

Back