white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
JbgZnaci jedes pilice u pokusaju. I ne vec tvoj komentar je glup al jbg....
Da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JbgZnaci jedes pilice u pokusaju. I ne vec tvoj komentar je glup al jbg....
Da
Мислиш сирова (некувана, непечена)?или баш жива копрца се док је покушам загристи?Jbg
Da
AHAHAHAHA KOPRCAМислиш сирова (некувана, непечена)?или баш жива копрца се док је покушам загристи?
Marinirana u pirincanom sircetu da se denaturise meso slicno kao pri kuvanju a i da se pobiju bakterije.
Ne.Ili ako jeste, da li biste ih jeli ponovo?
Suši = živa riba sa pirinčem i povrćem, često umotana u posebnu vrstu algi a u većini slučajeva i bez, imate sašimi,makizuši i svašta još....
Kavijar = riblja ikra tj. neoplođena riblja jajašca...
Руси једу много такву сирову зову је селјотка.Marinirana u pirincanom sircetu da se denaturise meso slicno kao pri kuvanju a i da se pobiju bakterije.
Suši sam jeo i sviđa mi se...Ili ako jeste, da li biste ih jeli ponovo?
Suši = živa riba sa pirinčem i povrćem, često umotana u posebnu vrstu algi a u većini slučajeva i bez, imate sašimi,makizuši i svašta još....
Pa koliko je kokošije jaje "beba u pokušaju", toliko je i ikra.fuj svejedno...kad samo pomislis da jedes bebu ribicu u pokusaju....uh
pa kokosje jaje jede ceo svet i od njih se sastoje sva moguca jela. Ovi sto izmisljaju toplu vodu pa su poceli da jedu riblja jaja su neka sasvim druga prica.Pa koliko je kokošije jaje "beba u pokušaju", toliko je i ikra.
@tema
Mnogo volim i suši i kavijar. Skoro sam dobio neku ikru iz Rusije, to jedino ja volim ovde.
Pa riblja jaja, ikra, kavijar - jedu se već 2500 godina. Suši bar 1800 godina.pa kokosje jaje jede ceo svet i od njih se sastoje sva moguca jela. Ovi sto izmisljaju toplu vodu pa su poceli da jedu riblja jaja su neka sasvim druga prica.
ali ne mozes da uporedjujes jaja kokoske i ribe.Pa riblja jaja, ikra, kavijar - jedu se već 2500 godina. Suši bar 1800 godina.
Malo li je?
Pa ne mogu da upoređujem ni biftek sa gibanicom, a volim i jedno i drugo.ali ne mozes da uporedjujes jaja kokoske i ribe.
kavijar sam jeo i crni i crveni i mali i veliki i svidja mi se..Ili ako jeste, da li biste ih jeli ponovo?