- Poruka
- 69.401
Pa sto bi i onda meco goozicu u vestacki auto i kretao se, onda pjeje lepo po autoputu.
- - - - - - - - - -
Uzas ti zapadnjaci sta sve izmislise.
- - - - - - - - - -
Uzas ti zapadnjaci sta sve izmislise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam sto se cude jer kolko znam skoro svaka koristi vibrator/dildo, a ja se i na to cudim.Bi, iz čiste radoznalosti.
Ne razumem ove žene što se čude na temu????
Žene i samo žene su krive ako te ženske robotice zažive i krenu u masovnu proizvodju. A oće, garantujem.
Da ste "šire ruke", da manje zvocate, da su vam kriterijumi realniji i ljudskiji manje bi bilo muškaraca koji će izlaz potražiti u veštačkoj pitjki. Čak mislim da sama pitjka i neće biti osnovni motiv za buduće kupce.
Znam da sam sad tako u osinje gnezdo i da me čeka pranje, ispiranje i centrifugiranje, ali *******.
Tako stvari stoje.![]()
Boli te uvo brate, izaći ćeš čist iz čitave pričeBi, iz čiste radoznalosti.
Ne razumem ove žene što se čude na temu????
Žene i samo žene su krive ako te ženske robotice zažive i krenu u masovnu proizvodju. A oće, garantujem.
Da ste "šire ruke", da manje zvocate, da su vam kriterijumi realniji i ljudskiji manje bi bilo muškaraca koji će izlaz potražiti u veštačkoj pitjki. Čak mislim da sama pitjka i neće biti osnovni motiv za buduće kupce.
Znam da sam sad tako u osinje gnezdo i da me čeka pranje, ispiranje i centrifugiranje, ali *******.
Tako stvari stoje.![]()
neki jedni drugima kupuju lutke na naduvavanje za rodjendan, doduse nisam htela da ulazim u slucaj