Da li biste joj ispunili zelju?

E, evo ovako - zabavljate se sa devojkom, sve je super i ona vam u jednom momentu kaze da joj smetaju dlake na grudima i trazi od vas da odete u salon i da se izdepilirate!! Vi ste pritom standardno maljavi za jednog tipa (znaci niste muflon!). Da li biste to uradili?
Devojke jeste li nekad pitale ovako nesto?

Nisam pitala i nije mi nikada smetalo, dobro, nisam bas bila sa nekim ko moze da izatka tepih, ali mislim da bi mi vise smetalo da nema nijednu dlaku, nekako mi je koza glatka ko bebina guza za zene, ne za mog muskarca....

dave_bear.jpg

:rumenko:

E, evo ovako - zabavljate se sa devojkom, sve je super i ona vam u jednom momentu kaze da joj smetaju dlake na grudima i trazi od vas da odete u salon i da se izdepilirate!! Vi ste pritom standardno maljavi za jednog tipa (znaci niste muflon!). Da li biste to uradili?

svasta...nikad mu ne bih to trazila,zamisli...e dragi,mnogo ti veliki nos,aj idi da ga skrtais..mis..:confused:

Ja ne volim dlake .... moj dečko ih usled toga depilira i to mu ne smeta ..... ne ide u salone na depilaciju, nego kupimo depil kremu i to završimo zajedno.

pa nisam nikada trazila i ne bih....nekako je malo te neke maljavosti po meni i muzevno :D

muska depilacija postaje svakodnevica, ma sta mi mislili o tome. ne samo da se depiliraju nego i cupaju obrve, imaju citavu kolekciju za negu lica, pa muski puderi i sl. ali sve sto je relativno novo tesko se prihvata. ali kad vremenom uzme maha postaje obicno is vakodnevno.
(uostalom tako je bilo i sa zenskom depilacojim, a sad se tu kao nesto iscudjavamao..)

Back