Da li biste dečka ili muža zamenili psom?

Ima par dana kako sam se žestoko posvađao sa devojkom. Na kraju mi je rekla kako bi želela da me nema, i da je za nju bolje da uzme psa koji bi je je voleo bez obzira na sve. To me baš povredilo. Ima li među vama takvih koje bi menjale muškarca za psa?
Hoće to tako u žestokim svađama.
A šta si ti njoj u toj istoj svađi rekao? Msm, iz iskustva znam da mora da postoji i sa tvoje strane nešto što bi zvučalo mnogo glupo kad bi se bukvalno shvatilo.
(Glupane, ona ti je rekla da je ne voliš)

Ima par dana kako sam se žestoko posvađao sa devojkom. Na kraju mi je rekla kako bi želela da me nema, i da je za nju bolje da uzme psa koji bi je je voleo bez obzira na sve. To me baš povredilo. Ima li među vama takvih koje bi menjale muškarca za psa?

:rotf::rotf::rotf:

Dečije boginje... ehhh, te ljubavne svađe i svađice... :heart:

Da si moj dečko, ostavio bi me posle prve svađe, kakav ja repertoar uvreda imam... :rumenko::mrgreen::lol: ovo je mačiji kašalj...

Kako uopšte možeš da se uvrediš na tako nešto?

Da sam na tvom mestu ja bi joj na to za psa rekla:''Može, uzmi psa, da ti bude veran kao ja, a ja idem da uzmem zmiju, da me ovako nežno davi, kao ti.'' :mrgreen: Posle toga bi te garant ostavila...:mrgreen:

Back