gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
mladic ili cura sa kojim ste dugo u vezi, i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica ili drug, vama iza leđa.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mladic ili cura sa kojim ste dugo u vezi, i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica ili drug, vama iza leđa.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..????
tako dosloa shta tebe konkretno muchi!? tvoje teme su vazda tipa oprostiti itd
tako dosloti odgovaraj.
ma bacio sam temu,ne muci me nista,ama bas nistanetjui nije tako doshlo vetj te neshto kopka otvori mi srce svoje
![]()
ma bacio sam temu,ne muci me nista,ama bas nista![]()
ne,ne nikako.da li bi oprostila drugarici koja se prcala sa tvojim muzem etooo?iz aviona vidim da lagish
al dobro de.
Ostajem, nek oni odu![]()
ne,ne nikako.da li bi oprostila drugarici koja se prcala sa tvojim muzem etooo?
- - - - - - - - - -
ma da kako da ne,šut u guzu,šamari pa da vidišpa oprostila bi jer brak se treba odrzhavati, muzh sretjan, drugarica sretjna
ma da kako da ne,šut u guzu,šamari pa da vidiš![]()
a zashto da to uradi jedna zhena koja ima bukvalno sve? i to josh zbog sitnice shto je muzh prosheto mooda
nemoj biti smijeshan, shta mislish kakve knedle zhene sve gutaju samo da im zhivot ostaje uspravan, svaku kutju krasi fasada
ako,da si mi ziva i zdrava i da te momak mnogo voli.Ne oprastam nista i odohhhhh
pa mozegde bre da idem kad mi greju ledja
- - - - - - - - - -
a po potrebi i hladovina mozz da prodje..
kora od banane
joj pitanje je suvisno............
ma neprastam ni sitne gluposti a kamo li sta vise