Srce si...Iskreno ne bih.
Sama bih sve isplanirala i dizajnirala i enterijer i eksterijer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srce si...Iskreno ne bih.
Sama bih sve isplanirala i dizajnirala i enterijer i eksterijer.
Moze biti,ne mora da znaci...A i moguce je da bi dizajner imao neke odlicne ideje koje meni nikada ne bi pale na pamet.
Dobri dizajneri enterijera na zapadu su jako traženi upravo zato što znaju da ukombinuju šta treba u odnosu na lokaciju i sam enterijer. I naravno ukus vlasnikaA i moguce je da bi dizajner imao neke odlicne ideje koje meni nikada ne bi pale na pamet.
baš te briga, nadji kućnu pomoćnicuverujem ali nase vaspitanje je drugacije ja ne bih znala gde serpicu da stavim da mi neko drugi uredjuje stan
taman imaš zašto da se dereš na njui ona bi se zaglavila ha ha
Ofc..., moja dobra drugarica je dizajner.Zapravo arhitekta, ali se bavi i dizajnom između ostalog.Na zapada je to popularno, ali me interesuje da li bi neko od vas unajmio dizajnera enterijera da mu uredi stambeni ili poslovni prostor?
Ili se osećate dovoljno sposobnim da to sami odradite?
Vidim neki se reklamiraju, znači da industrija postoji i kod nas.
Lepo je imati poverenje koje je vec X puta dokazano. Malo sam skepticna ,jer mi je blisko saznanje kako to moze da se odradi...Ofc..., moja dobra drugarica je dizajner.Zapravo arhitekta, ali se bavi i dizajnom između ostalog.
Bukvalno je konsultujem i za boju zidova.
Jeste dokazano! Mnogo zgrada je u gradu, na kojima je ona bila glavni projektant.Mnogo kafica i kancelarija koje je ona uređivala.Lepo je imati poverenje koje je vec X puta dokazano. Malo sam skepticna ,jer mi je blisko saznanje kako to moze da se odradi...
Imas bogatstvo u takvom prijatelju,a i prelep ti je avatarJeste dokazano! Mnogo zgrada je u gradu, na kojima je ona bila glavni projektant.Mnogo kafica i kancelarija koje je ona uređivala.
Sa radnim iskustvom preko 15 godina. Svoj stan je sama uređivala, kao i mnoge druge. Lepo ti predloži šta i kako da opremiš, za budžet kojim raspolažeš.
Uvek imam neku svoju sliku u glavi, šta mi se sviđa, detalje ona razdradi. Msm, normalno da je uvek pitam za savet.Da ne kupim i ne napravim neku glupost.Ofc, sve to mora biti i funkcionalno.
Hvala...i tvoj je!Imas bogatstvo u takvom prijatelju,a i prelep ti je avatar![]()