Da li bi unajmili dizajnera enterijera?

Na zapada je to popularno, ali me interesuje da li bi neko od vas unajmio dizajnera enterijera da mu uredi stambeni ili poslovni prostor?
Ili se osećate dovoljno sposobnim da to sami odradite?

Vidim neki se reklamiraju, znači da industrija postoji i kod nas.
Ofc..., moja dobra drugarica je dizajner.Zapravo arhitekta, ali se bavi i dizajnom između ostalog.
Bukvalno je konsultujem i za boju zidova.

Lepo je imati poverenje koje je vec X puta dokazano. Malo sam skepticna ,jer mi je blisko saznanje kako to moze da se odradi...
Jeste dokazano! Mnogo zgrada je u gradu, na kojima je ona bila glavni projektant.Mnogo kafica i kancelarija koje je ona uređivala.
Sa radnim iskustvom preko 15 godina. Svoj stan je sama uređivala, kao i mnoge druge. Lepo ti predloži šta i kako da opremiš, za budžet kojim raspolažeš.
Uvek imam neku svoju sliku u glavi, šta mi se sviđa, detalje ona razdradi. Msm, normalno da je uvek pitam za savet.Da ne kupim i ne napravim neku glupost.Ofc, sve to mora biti i funkcionalno.

Jeste dokazano! Mnogo zgrada je u gradu, na kojima je ona bila glavni projektant.Mnogo kafica i kancelarija koje je ona uređivala.
Sa radnim iskustvom preko 15 godina. Svoj stan je sama uređivala, kao i mnoge druge. Lepo ti predloži šta i kako da opremiš, za budžet kojim raspolažeš.
Uvek imam neku svoju sliku u glavi, šta mi se sviđa, detalje ona razdradi. Msm, normalno da je uvek pitam za savet.Da ne kupim i ne napravim neku glupost.Ofc, sve to mora biti i funkcionalno.
Imas bogatstvo u takvom prijatelju,a i prelep ti je avatar:rumenka:

Dizajneri enterijera rade jedan od najkreativnijih poslova, koji je uz to i izuzetno dobro plaćen. Oni oblikuju privatne i javne prostore i uređuju mesta na kojima ljudi provode vreme.
Pored toga što se bave oblikovanjem prostora, oni određuju i njegovu atmosferu adekvatnom upotrebom određenih formi, boje, svetlosti, materijala…

Back