Da li bi trebalo ukinuti trepćuće zeleno svetlo?

Da li bi trebalo ukinuti trepćuće zeleno svetlo?

• Da

glasova: 1 6,7%
  • Ne

glasova: 14 93,3%

• Ukupno glasova
    15
Mislis vozio preko 100 km/h pa su vremenom smanjivali .
pazi to su strasne stvari kad niko ne postuje saobracajne propise..zato se to i desava..
kao i oni sto su prosli u novom sadu kroz crveno a pokupio ih i pobio lik iz audia koji je vozio 200
tu ne mozes da kazes ko nosi veci stepen krivice jer su svi prekrsili pravila..
zato pravila i postoje..

pazi to su strasne stvari kad niko ne postuje saobracajne propise..zato se to i desava..
kao i oni sto su prosli u novom sadu kroz crveno a pokupio ih i pobio lik iz audia koji je vozio 200
tu ne mozes da kazes ko nosi veci stepen krivice jer su svi prekrsili pravila..
zato pravila i postoje..
Bahatost sta reci ,sto se tice teme neko je napisao gde treba uvesti odbrojavanje na semaforima ,sa time se slazem .
To sam cak i vidjao kada sam bio klinac pa su ukinuli

Odbrojavanje je isto glupost a služi da bi se prvenstveno gasio auto. Pošto to više niko ne radi onda je i ukinuto. Sa 50 kmh staješ elegantno pred svakim semaforom. Bez ikakvih trčećih zelenih. U gradu nema divljanja samo 50. Kraj priče.

Nego magarci nabave aplikacije za radare i kamere pa divljaju. Sve bi ja to po kratkom postupku ponovo na obuku!

Odbrojavanje je isto glupost a služi da bi se prvenstveno gasio auto. Pošto to više niko ne radi onda je i ukinuto. Sa 50 kmh staješ elegantno pred svakim semaforom. Bez ikakvih trčećih zelenih. U gradu nema divljanja samo 50. Kraj priče.

Nego magarci nabave aplikacije za radare i kamere pa divljaju. Sve bi ja to po kratkom postupku ponovo na obuku!
Ne mora ni da se gasi auto ,ja na semaforu nikad nisam gasio i naravno pred semaforom treba lagano i usporiti a ne ko na trkama zato i dolazi do sranja..

50 km/h hehehe smesno
Recimo da sa kraja na kraj Beograda imaš oko 6-7 km vazdušnom linijom - oko 10km ulicama.
Sa 50km/h prelaziš 10km za 12-15 minuta. Sa 80km/h prelaziš 10km za 8-10 minuta.
Uštedeo si između 4 i 5 minuta - samo što nikad ne ideš sa kraja na kraj, obično ne ubodeš zeleni talas (bar ja ne umem),
umesto toga ubodeš gužvu (e, to umem perfektno), uvek neko gnjavi ispred, uvek je neka raskrsnica zakrčena...
Nisu to razdaljine Beograd - Frankfurt, pa da i napraviš neku razliku u vremenu, to su minuti u pitanju, ne isplati se
svo to jurcanje i nerviranje, veruj mi da ja više dobijem na vremenu zato što gledam desetak kola ispred i obično
vidim kad će neko da napravi sranje i zastoj, elegantno promenim traku i prođem ga, nego što dobijem kroz jurcanje.

J
Recimo da sa kraja na kraj Beograda imaš oko 6-7 km vazdušnom linijom - oko 10km ulicama.
Sa 50km/h prelaziš 10km za 12-15 minuta. Sa 80km/h prelaziš 10km za 8-10 minuta.
Uštedeo si između 4 i 5 minuta - samo što nikad ne ideš sa kraja na kraj, obično ne ubodeš zeleni talas (bar ja ne umem),
umesto toga ubodeš gužvu (e, to umem perfektno), uvek neko gnjavi ispred, uvek je neka raskrsnica zakrčena...
Nisu to razdaljine Beograd - Frankfurt, pa da i napraviš neku razliku u vremenu, to su minuti u pitanju, ne isplati se
svo to jurcanje i nerviranje, veruj mi da ja više dobijem na vremenu zato što gledam desetak kola ispred i obično
vidim kad će neko da napravi sranje i zastoj, elegantno promenim traku i prođem ga, nego što dobijem kroz jurcanje.
Kada je guzva onda i moras da vozis sporije ali znam ulice u Bg gde se ladno gazi preko 100 mada ih nema mnogo.

i ne samo to.. koliko njih projuri kraj mene, pa ih ja stignem na semaforu :D

Kada je guzva onda i moras da vozis sporije ali znam ulice u Bg gde se ladno gazi preko 100 mada ih nema mnogo.
To mora da si video mene kad mi pukne film... :hahaha:
Ozbiljno, kad je gužva, onda se nekako i pomiriš sa tim, vidiš da ne ide, pa taljigaš i ti polako sa gomilom...
Mnogo je gore kad vidiš da bi moglo sve da funkcioniše bez problema, ali ne funkcioniše - zašto?

Reče @georgejune kako na Gazeli ne možeš da voziš brže od 80.
Od Plavog mosta do Autokomande je ujutru večito gužva i zastoj, nikad mi nije bilo jasno zbog čega - ni sudara,
ni ničega, niko ne skreće desno u Ustaničku, pa ipak posle Autokomande prođe gužva ...

Back