Da li bi trebal0 0m0gutjiti intzest

Nesxt0 se razmisxljam, p0st0 su wetj zak0nski p0drzxali pedere, zasxt0 ne 0nda i intzest...? I da li bi i intzestn0 0rijentisani gradjani trebal0 da prawe sw0je paraditze? Mislim intzest izmedju pun0letnih 0s0ba, ne ped0filni intzest.

Ima li nekoga ko je za ovu bolestinu?:dash:

Ako bih krenula o ovome da pisem,morala bih nekoliko stranica da napisem.
Necu o tome ni rec,iz dva razloga:
Prvi:Incest,kao asocijalna pojava spada u domen psihopatologije i kao takva anomalija ljudskog funkcionisanja ne treba da ima mesto na Blogu,i o kojoj bi se raspravljalo.Nju treba prepustiti psiholozima i psihijatrima,kojima je to zanat i koji ce pruziti psihoterapijsku pomoc klijentima koji se nadju u poziciji da im je ona potrebna.
(Licno mislim da je tema postavljena sa senzionalistickom namerom,da se privuce sto vise ljudi da razglaba o tome.
Savet"Aniti 91":idi na Forum,tamo ces imati "konstruktivnije"sagovornike).
Drugi razlog je sto bi sa ovakvom tematikom samo narusavali koncept Bloga,koji smo vec utemeljili,a i gradimo ga,na osnovama lepe reci-proza,poezija,humor..kroz zaista lepu komunikaciju medju njegovim clanovima(po neki izuzetak uleti onako dezorijentisano,ali isto tako i ode kad vidi da se pogresno locirao u prostoru).
Verujem da delim misljenje vecine nas ovde.

Na blogu je mesto dusi i srcu.....teme na forumu za razum,ili bez
njega,kako god.Slazem se sa Lejlom,o asocijalnim pojavama
,koje su na zalost sve prisutnije u nasem drustvu,zaista ne treba
na ovom mestu,koje sluzi za susretanja svih onih koji jos nisu ogrezli
u svu gorcinu svakodnevnog zivota i svekolikog *stradanja*...
Izvini Eric,ali mislim da nema onih koji su niti za,a niti bi o ovoj devijaciji na ovom mestu.

Back