Da li bi ste...

petar_z

Iskusan
Poruka
5.282
Vidim pre u gradu pre nekoliko dana prelepu devojku i veoma zgodnu. E sad nekima iz mog drustva nije se se svidelo to sto je meleskinja ali malo vise vuce na tamniju boju koze.

Da li ste bili ili ste biste se upustili u vezu sa nekim ko nije bele puti? Ili bi dosao u obzir samo sex.

Vidim pre u gradu pre nekoliko dana prelepu devojku i veoma zgodnu. E sad nekima iz mog drustva nije se se svidelo to sto je meleskinja ali malo vise vuce na tamniju boju koze.

Da li ste bili ili ste biste se upustili u vezu sa nekim ko nije bele puti? Ili bi dosao u obzir samo sex.

Cuj upustio...Pa ja mastam da pobegnem za Jamajku i da tamo unajmim dve crnkinje:heart:

ako bi dobro funkcionirali, zasto ne, pobogu

bih sa pravom crnkinjom osim toni brexton ne bih :lol: mislim lepo peva

kao mladji sam bio sa par meleskinja al nisma vise na tom tripu smatram da su nase bolje i da bi pre sa nima pravio decu

Back