Da li bi se u Srbiji,zbog nezavisnosti Kosova,mogao pokrenuti Terorizam

o, majstore.........izdrzao si celih tri dana, da ne pohvalis javno ove glavosece.......:ok:
mashala.......moram priznati da si se borio sa sobom, folirao se kako osudjujes ta zverstva, ali si ipak , cupkao od veselja kada si citao da su nekom muslimanu odsekli glavu u sred beograda...........:dash::dash::dash:

Tvoj pogani karakter , budale i latentnog krvoloka, bez mooda da sam uradi tako nesto, ipak ispliva na povrsinu , kad tad.........kao onomad, kada si opravdavao svako zlodelo koje srbin uradi.........

Да похвалим тежак крволочни злочин ??? Дакле, ти стварно ниси нормалан човек. И прекини више стално да пројектујеш ТВОЈЕ ЖЕЉЕ које никакве благе везе немају са оним што је написано... болестан си.:rtfm::rtfm::rtfm:

Иначе, ево сада објавише да су ухапсили двојицу поводом тог злочина - трагично, али имају српска имена и презимена.:dash:

Да похвалим тежак крволочни злочин ??? Дакле, ти стварно ниси нормалан човек. И прекини више стално да пројектујеш ТВОЈЕ ЖЕЉЕ које никакве благе везе немају са оним што је написано... болестан си.:rtfm::rtfm::rtfm:

Иначе, ево сада објавише да су ухапсили двојицу поводом тог злочина - трагично, али имају српска имена и презимена.:dash:
Mito pomisli zelju::hahaha::hahaha:

muslimanu odsekli srbi glavu u sred beograda........pa to je za tebe praznik, nemoj da se foliras........trese se monitor koliko cupkas nozicama od zadovoljstva:think:

Videcemo to jos...:think:
Ono, i kod nas ima svakakvih ludaka...

Ево је вест... чим је СУМЊА значи да су они у питању:

piksel.gif

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Smaila Tarića

Međunarodni Radio Srbija - Pre 3 sata i 42 minuta Beogradska policija uhapsila je Velibora Bakića (24) iz Andrijevice u Crnoj Gori i Miloša Rašića (24) iz Beograda zbog sumnje da su ubili Smaila Tarića čija je odsečena glava pronađena u četvrtak u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra. Oni su privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda uz krivičnu prijavu za teško ubistvo, piše u današnjem saopštenju policije, u kome se ne navodi više detalja o motivima zločina. Krivična prijava podneta je i protiv Danice Todorović (20) iz Malog Zvornika, zbog neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija. U njenom stanu je nađen kilogram eksploziva velike razorne moći.

А ова риба је, чини ми се да је негде писало, његова бивша женска.

Da li bi ove PatriJote sto se bore za nezavisnost Kosova isli u Rat da Srbija ima para,oruzja i logistike?Terorizam je oružje očajnika...
Smatrate li mogućim da se Srbija okrene terorizmu kao vojnom sredstvu postizavanja nečeg što više ne može vojskom?
Jedina uteha je,kako ja to vidim,sto je to vecina mladih ljudi.Ti mladi sto protestvuju vecinom zive na racun roditelja u svojim poznjim dvadesetim, tridesetim i mozda i visim godinama jer su nesposobni da urade i za svoj zivot nesto vise, a kamoli za drzavu. Lako je prosetati od Narodne skupstine do Hrama Sv. Save, usput polomiti i porazbijati sto vise tudje imovine, jer se na taj nacin dize ego doticnim personama, ali za nesto vise...jok!

Šta lupetas ti , majke ti ?
Ako izuzmemo činjenicu da su šiptari teroristickim aktom oteli suverenoj drzavi Srbiji deo teritorije , na to si mislio ?
Sam sebi si kontradiktoran , sigurna sam da ni sam nisi siguran baš šta si hteo da kazes !
Da li bi da Srbija ima para , orzija , logistike mogla šta ?!
I da nema novca srpska vojska u ovakovom ocajnom stanju u koje je dovedena mogla bi da zgazi šiptare , i imala bi legitimno pravo da to uradi !
Jasno je zašto to nije uradila , a tebi ta činjenica godi , uzivaš u njoj , je l da ?
Lešinaru prestani da likujes i odjebi !

Poslednja izmena od moderatora:
o, majstore.........izdrzao si celih tri dana, da ne pohvalis javno ove glavosece.......:ok:
mashala.......moram priznati da si se borio sa sobom, folirao se kako osudjujes ta zverstva, ali si ipak , cupkao od veselja kada si citao da su nekom muslimanu odsekli glavu u sred beograda...........:dash::dash::dash:

Tvoj pogani karakter , budale i latentnog krvoloka, bez mooda da sam uradi tako nesto, ipak ispliva na povrsinu , kad tad.........kao onomad, kada si opravdavao svako zlodelo koje srbin uradi.........

Prvo to monstruozno ubistvo ima veze upravo sa mafijom iz Sarajeva , naacionalnost je periferna stvar u toj priči .
Drugo o kojim srpskim zločinima govoriš ?!
Hoćeš da govoriš o zločinima , hajde , znam o tome daleko više od tebe , zato ne seri djubre smrdljivo !
Puna su ti usta navodnih srpskih zločina , a nikada mrvu milosti nisi pokazao prema srpskim zrtvama .

Šta lupetas ti , majke ti ?
Ako izuzmemo činjenicu da su šiptari teroristickim aktom oteli suverenoj drzavi Srbiji deo teritorije , na to si mislio ?
Sam sebi si kontradiktoran , sigurna sam da ni sam nisi siguran baš šta si hteo da kazes !
Da li bi da Srbija ima para , orzija , logistike mogla šta ?!
I da nema novca srpska vojska u ovakovom ocajnom stanju u koje je dovedena mogla bi da zgazi šiptare , i imala bi legitimno pravo da to uradi !
Jasno je zašto to nije uradila , a tebi ta činjenica godi , uzivaš u njoj , je l da ?
Lešinaru prestani da likujes i odjebi !
S im kasljes ti covece?

pa sta je ochekivao? nisam mu ja kriv sto se bavio onim chime se bavio!:rtfm:

Hoces reci da terorizam postoji samo u drzavama gde ima muslimana ili sam te ja pogresno razumeo?:eek:

Pogrešno si razumeo , namerno si pogrešno razumeo .
Objasni kako bi to drzava Srbija mogla da se okrene terorizmu kao sredstvu borbe u situaciji u kojoj su joj šiptarski teroristi oduzeli terorističkim delom deo te iste teritorije .
Niđe veze :???:

Ево је вест... чим је СУМЊА значи да су они у питању:

piksel.gif

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Smaila Tarića

Međunarodni Radio Srbija - Pre 3 sata i 42 minuta Beogradska policija uhapsila je Velibora Bakića (24) iz Andrijevice u Crnoj Gori i Miloša Rašića (24) iz Beograda zbog sumnje da su ubili Smaila Tarića čija je odsečena glava pronađena u četvrtak u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra. Oni su privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda uz krivičnu prijavu za teško ubistvo, piše u današnjem saopštenju policije, u kome se ne navodi više detalja o motivima zločina. Krivična prijava podneta je i protiv Danice Todorović (20) iz Malog Zvornika, zbog neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija. U njenom stanu je nađen kilogram eksploziva velike razorne moći.

А ова риба је, чини ми се да је негде писало, његова бивша женска.

Znam, cula sam na Dnevniku RTS...treba to da se rasvetli, nadam se jos u toku veceri...
P.S. I molim te, malo, sa tim izrazima...
Mozda je planirao teroristicki napad, ili neko masovno ubistvo..., pa ga nasi sprecili...Mozda je naoruzavao siptarsku mafiju...? Ne znam, videcemo, ali ne lici mi na Srbe da kolju, pa to ti je, osim ako nisu pri cistoj svesti...

Znam, cula sam na Dnevniku RTS...treba to da se rasvetli, nadam se jos u toku veceri...
P.S. I molim te, malo, sa tim izrazima...
Mozda je planirao teroristicki napad, ili neko masovno ubistvo..., pa ga nasi sprecili...Mozda je naoruzavao siptarsku mafiju...? Ne znam, videcemo, ali ne lici mi na Srbe da kolju, pa to ti je, osim ako nisu pri cistoj svesti...

Sigurno je planirao teroristicki napad.
Pa dosli ove nase patrijote i otfikarili mu glavu. Heroji, a?

Back