Da li bi mogli da korisnici biraju moderatore?

Ja, lično, nemam ništa zatvoreno, eno proveri.
Svi mogu da vide gde sam, kad sam bio poslednji put, i sve ostalo. Upravo iz razloga što ne vidim poentu da se selektivno krijem jer znam da moderacija ima "treće oko" ;)
Screenshot_1.png

Imaš zatvoreno itekako.

Svi mogu da vide gde sam, kad sam bio poslednji put, i sve ostalo. Upravo iz razloga što ne vidim poentu da se selektivno krijem jer znam da moderacija ima "treće oko" ;)
Ne vidim gde si bio .Kriješ. :rotf:

I profil ti je pod katancem.

Da li mogli da korisnici biraju moderatore ?

Da se za neki pdf oderedi nekoliko kandidata, koji nikada nisu bili banovani, koji normalno kominiciraju...i da forum glasa za njih i ko dobije pr 100 glasaova da on bude moderator, prvo na probni rad, a ako se pokaze dobar da bude neko odredjeno vreme.
:think:

vecina NECE da budu moderatori ali uredno se "poSer..ju" po njima.

Bio sam i licno osetio na svom pp a tek javno od pojedinaca promenu ponasanja.
Odnos se promenio iz korena uz opasku da sam ja digao nos od kako sam "funkcija"

Sto je najzanimljivije kada sam im predlagao da oni kao "siva eminencija" se prihvate posla bilo je
jao ne mogu , pa jel znas da bi me x y z (drugari i drugarice) odvalili od zahebavanja...

Vecina ljudi su licemeri koji su kao "dobri medjusobno" a jedva cekaju momenat da prozivaju ali po pravillu
u svom coporu. Jedan na jedan se nisu bas pokazali kao "opasni"

Nije dobro da korisnici biraju zbog "neopotizma" :D ... a skoro smo videli i epilog jednog :)

Da li mogli da korisnici biraju moderatore ?

Da se za neki pdf oderedi nekoliko kandidata, koji nikada nisu bili banovani, koji normalno kominiciraju...i da forum glasa za njih i ko dobije pr 100 glasaova da on bude moderator, prvo na probni rad, a ako se pokaze dobar da bude neko odredjeno vreme.
:think:

Моћда дају некакве оцене модерацији ?

описне .... бројчане .. .

Неком цветиж некој пчелицу ?

Slične teme

Back