Da li bi dali zivot za povratak Kosova u Srbiju

znaci, dajete li zivot za srce

• Ukupno glasova
    77
  • Anketa je zatvorena .

ja nikada nisam mislio da u nekom narodu ne postoje ljudi koji bi dali svoj zivot za svoju zemlju i za manje znacajnu stvar, ali kao sto rekom malo iskrenosti...
recimo da uzmem kosovo za primer, ja ga volim, ali da me neko pitao '90-tih godina ovo ja bih kategoricki rekao ne. koji ce mi **** kosovo ako ja ne mogu uzivati plodove tog kosova. bolje sacekati i raditi na tome pa kad je sudjeno bice

ne znam cemu to pitanje ''da li bi dali zivot ..''

kada su zivoti vec dati...

prema tome...sta su vojnici sa srpske i albanske strane, koji su dali zivot u borbi za kosovo ??
budale ?
ili se to samo odnosi na one prve, jer su izgubili pa je samim tim bilo uzaludno....
a ovi drugi heroji ?

ili bi i jedni i drugi trebali biti postovani od svog naroda..

Da je samo moj zivot u pitanju, tj. da mi neko kaze: "Mirjana, daj svoj zivot i Kosovo je u Srbiji"
ili ako bi moja smrt na neki nacin doprinjela vracanju Kosova-bez razmisljanja bih pristala na to. Kao i na bilo koji drugi nacin izgubiti zivot za dobrobit Srbije i Srpskog naroda!
Na bilo koji nacin bih se borila za praavdu, pa i ako to ukljucuje moju smrt!
zadovoljni?

prema tome...sta su vojnici sa srpske i albanske strane, koji su dali zivot u borbi za kosovo ??
budale ?
ili se to samo odnosi na one prve, jer su izgubili pa je samim tim bilo uzaludno....
a ovi drugi heroji ?

Ja sam ovo pitanje shvatila kao da ti dodje neko i kaze: "ako te sad ubijemo, Kosovo je u Srbiji".

Da je samo moj zivot u pitanju, tj. da mi neko kaze: "Mirjana, daj svoj zivot i Kosovo je u Srbiji"
ili ako bi moja smrt na neki nacin doprinjela vracanju Kosova-bez razmisljanja bih pristala na to. Kao i na bilo koji drugi nacin izgubiti zivot za dobrobit Srbije i Srpskog naroda!
Na bilo koji nacin bih se borila za praavdu, pa i ako to ukljucuje moju smrt!
zadovoljni?

Imash da pijesh josh mnoooooooooooogooooooooo mleka.

budale ?
a ovi drugi heroji ?

nekima se zaista mora crtati....
ne govorim o proslomv remenu, o ratu o...
ako bi vas neko pitao, i obecao-garantovao da ce ispuniti svoj deo "opklade", da li bi ti dala u ovom trenutku svoj zivot da se kosovo vrati ovakvo kakvo je u sastav srbije.
nadam se da je sada jasnije

I jedni i drugi su budale...zato shto im zivot nije dala zemlja, nego majka.
I tuku se oko teritorije, parcheta zemlje ejjjjjjjj....
A za 100 do 1000 godina ce im se verovatno smejati ili ih smatrati ludacima.

Pa zato bih i dala zivot. Da moj narod poslije moze da se smije...a ne da place...i na kraju, ako zivis samo za sebe i na neki nacin ne doprineses svojoj drzavi, onda tvoja smrt i nece biti od nikakvog znacaja i koristi. Naravno da mozes da zivis i da na drugaciji nacin doprineses istoj, ali na ovoj temi razgovaramo iskljucivo o tome sta biste uradili kada bi se nasli u ovakvoj situaciji!

Pa zato bih i dala zivot. Da moj narod poslije moze da se smije...a ne da place...i na kraju, ako zivis samo za sebe i na neki nacin ne doprineses svojoj drzavi, onda tvoja smrt i nece biti od nikakvog znacaja i koristi. Naravno da mozes da zivis i da na drugaciji nacin doprineses istoj, ali na ovoj temi razgovaramo iskljucivo o tome sta biste uradili kada bi se nasli u ovakvoj situaciji!

Normalno da je sto put bolje da svojoj drzavi podarish neki tehnoloshki nauchni pronalazak, reshish neke probleme, ekonomske ili druge vrste, nego da uchestvujesh kao meso u nekom besmislenom ratu.
Sem toga nisam se ja shkolovao da bih ratovao, nisam ziveo da bih ratovao...
MAKE LOVE NOT WAR.

nekima se zaista mora crtati....
ne govorim o proslomv remenu, o ratu o...
ako bi vas neko pitao, i obecao-garantovao da ce ispuniti svoj deo "opklade", da li bi ti dala u ovom trenutku svoj zivot da se kosovo vrati ovakvo kakvo je u sastav srbije.
nadam se da je sada jasnije

sad mi je jasno da si zalutao ovdje iz rivendell-a,
pozuri nazad, krecu brodovi za zapadne zemlje...

:)

pade mi na pamet moguca zloupotreba takvog odgovora, neko bi u tom slucaju glasao "da" krrenuo bi sa traktorm u "rat" e pa ne moze tako

pa ne bi mogao da glasa jer ne bi postavo takvo pitanj ludi covece,nego tacno kao sto sam i napisao.
uostalom takvo pitanje u anketi je i prvo ispravno-znaci da li biste se odazvali

i kakvi traktori sta lupetas:dash:

eeee jesi LJisic ademe,de ti je tvoj zema krasnici :mrgreen:

Back