Da li bi bilo idealno da se Srbija raskomada na drzavice?

Koji grad bi bio pogodan za glavni grad Srbije? Necemo da nam sve pare idu za Bg

• Beograd

• Zajecar

• Novi sad

• Pristina

• Kragujevac

• Zajecar

• Uzice

• Subotica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Los predlog a i tema ima morbidan naziv " Da li bi bilo idealno da se Srbija raskomada na drzavice" ? , Kao da je postavljac teme mesar po struci pa bi raskomadao Srbiju kao jagnje.

To bi neminovno dovelo do jos vecih podela medju Srbima i sigurno bi izazvalo sukobe na ovim prostorima gde bi se umesao strani faktor kao mirotvorac i od Srbije stvorio protektorat kao u Bosni i Hercegovini.

Los predlog a i tema ima morbidan naziv " Da li bi bilo idealno da se Srbija raskomada na drzavice" ? , Kao da je postavljac teme mesar po struci pa bi raskomadao Srbiju kao jagnje.

To bi neminovno dovelo do jos vecih podela medju Srbima i sigurno bi izazvalo sukobe na ovim prostorima gde bi se umesao strani faktor kao mirotvorac i od Srbije stvorio protektorat kao u Bosni i Hercegovini.

Filozofu,nadji na wikipedii Austriju pa citaj..ili spaniju,mi iz provincija hocemo samo POKRAJINE sa glavnim gradom..necemo da radimo za Bg a oni tamo da smrcu kokain i voze najbesnije automobile!!!

Jel Austrija mnogo veca od nas pa je iscepkana! Koliko se i ja secam i vi imate jos gori problem,sa Dalmatincima i onima na Istri...i vama bi bilo bolje da vam ne idu sve pare u Zagreb..

Kod nas i ne idu sve pare u Zagreb. Mi smo napravili decentralizaciju.
U Zagreb se samo uplaćuje obaveza za budžet. Znači određeni postotak. Ostalo ostaje lokalnoj zajednici.! :ok:

Ali zamisli stvarno da se naprave te državice! Koja bi to bežanija bila iz Srbije!¨:hahaha::hahaha:

Filozofu,nadji na wikipedii Austriju pa citaj..ili spaniju,mi iz provincija hocemo samo POKRAJINE sa glavnim gradom..necemo da radimo za Bg a oni tamo da smrcu kokain i voze najbesnije automobile!!!

Vas ce tamo u Zajecar Vlasi da nauce demokratiji, Mani me wikipedije i ostalih gluposti ona nije merodavna. Ma vi se nista ne pitate kao ni ja ni vecina Srba, popali ( zavede ) neko sa zapada neuki se naloze , zapad pobere kajmak a mi Srbi necemo ni mleko u sopstvenoj zemlji da pijemo zbog glupih i naivnih ljudi koji su na vlasti.

Poslednja izmena:
Pa bilo bi idealno sto se tice Evrovizije, jer bi nam pobeda uvek bila zagarantovana.

Pa ovo je više nego isplativo. Kako se samo toga ranije nismo setili?

Što me podseti kad sam na BBC-jevom sajtu gledao britanske komentare kad je Marija onomad pobedila. Sve nešto u stilu ''Boli njih kita. Oni od jedne države napravili šest i sad pobeđuju do mile volje.''

Rekoh, drugovi Englezi, želim ja vama da se vi lepo raziđete sa vašim Velšanima, Škotima i ostalim narodima i narodnostima k'o mi sa našima, pa da i vi malo pobeđujete. Jes' da ćete imati stotine hiljada, mrtvih, ranjenih i proteranih, uz sankcije i svakakve *******, ali sve je to sporedno kad ćete imati veće šanse na Evroviziji.

Neverovatno koji bezobrazluk.

Vas ce tamo u Zajecar Vlasi da nauce demokratiji, Mani me wikipedije i ostalih gluposti ona nije merodavna. Ma vi se nista ne pitate kao ni ja ni vecina Srba, popali ( zavede ) neko sa zapada neuki se naloze , zapad pobere kajmak a mi Srbi necemo ni mleko u sopstvenoj zemlji da pijemo zbog glupih i naivnih ljudi koji su na vlasti.

Koji bre Vlasi? Njih je 7% u Timockoj Krajini..i jos oni zive na samoj granici sa Rumunijom i bacaju neke vlaske madjije

Back