Da li bi bilo bolje?

Da li je trebalo prihvatiti predlog EZ

• naravno, sad bi bili mnogo brojniji i bogatiji

• ne nikako,to bi bio nash kraj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To je jedino mogao Tito da drzi na okupu.
Teško da bi se Tito snašao u periodu posle rušenja berlinskog zida i raspada SSSR.
Uvideo bi da od Rusa nema ništa i sad bi ti cvrkutao "Most na reci Kvaj" umesto "Moj Milane jau'ko sa grane"
Dakle, umro je baš kad je trebalo a sad što su se rodili ovi što nije trebalo pa izbio rat e to je priča za posebnu temu a može i ovde.

Poslednja izmena:

Pusti ti šta pričaju Šešelj i Toma nego pitaj malo starije šta je Tito rekao omladincu Azemu Vlasiju.

Uostalom izveo je akciju na Kosovu o kojoj na vestima nisu pričali ni Rusi, ni Amerikanci a najmanje šiptarski disidenti.

Тито? Мислиш онај који је једини могао држати Југу на окупу?
Истина да би боље било да је остао неки савез независних држава (уосталом погледајмо спорт, свуда се тежи неком регионалном такмичењу), али што се тиче shqiptara тешко да би то зауставило њихове намјере.

1991-Predsednishtvo SFR Jugoslavije u nepotpunom sastavu (Srbija,Vojvodina, Kosovo i Crna Gora) odbacilo je predlog Evropske zajednice da se jugoslovenska federacija rekonstruishe u asocijaciju suverenih drzava. Ta odluka je doprinela produbljivanju jugoslovenske krize i definitivnom raspadu zemlje

.Shta mislite, da li bi se izbegle mnoge katastrofe da smo prihvatili predlog EZ, shta bi tad , *nashi nesposobni politichari smislili umesto zavere protiv srpskog naroda?

Posle bitke su svi generali .................jaoj prevrce mi se u stoaku kada neki skorojevici oce da ispadnu pametniji od cele vlade sfrj..............

a jesi li ti to izmislila vremeplov pa da se vratimo il ti je samo ponasanje na nivou 5 ogodisnjakinje.............

Posle bitke su svi generali .................jaoj prevrce mi se u stoaku kada neki skorojevici oce da ispadnu pametniji od cele vlade sfrj..............

a jesi li ti to izmislila vremeplov pa da se vratimo il ti je samo ponasanje na nivou 5 ogodisnjakinje.............

i ne prevrtalo ti se kad razmishljesh stomakom :rotf::rotf::rotf:

ps.pogledaj rezultat ankete, pa vidi ko podrzava vladu sfrJ, sve sami *umovi i suvi geniji sa razvijenim stomacima, po uzoru na ludaka V.Sheshelja

Poslednja izmena:
i ne prevrtalo ti se kad razmishljesh stomakom :rotf::rotf::rotf:

ps.pogledaj rezultat ankete, pa vidi ko podrzava vladu sfrJ, sve sami *umovi i suvi geniji sa razvijenim stomacima, po uzoru na ludaka V.Sheshelja

Ne znam sta hoces da kazes,ali anketa ovde me ne interesuje posto znamo ko sve glasa........kada bude uvdeno da niko osim IP adrese iz srbije ne moze da glasa,onda cu da bacim koji pogled........mada i na pravom glasanju u srbiji glasa 20% manjina,koji glasaju samo za LDP i daju pokoji glasic tadicu........

Back