Da li bi bilo bolje (po Srbiju) da je Srbija prva istupila iz SFRJ?

Da li bi sad bilo bolje (po Srbiju) da je Srbija prva istupila iz SFRJ?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
imao bi srbe u hrvatskoj,kosovu i na ostatku bih

U ostatku bih danas i dalje imas srba tj. cela polovina.
Naravno da ne bi imao srba u krajini bila bi ista stvar bilo ko da se odcepi.......ne znam ko tebi/vama daje za pravo da lupate takve gluposti-vi znate da bi bilo srba i da ne bi bilo rata..

opet bi bilo isto posto bi se isti rat desio.

kosovo nema veze sa tim,i naravno da ne bi tamo bilo srba jer su srbi posle proterani.

Tebi je izgleda bitno da nalupas gluposti i to citav red............

U ostatku bih danas i dalje imas srba tj. cela polovina.
Naravno da ne bi imao srba u krajini bila bi ista stvar bilo ko da se odcepi.......ne znam ko tebi/vama daje za pravo da lupate takve gluposti-vi znate da bi bilo srba i da ne bi bilo rata..

opet bi bilo isto posto bi se isti rat desio.

kosovo nema veze sa tim,i naravno da ne bi tamo bilo srba jer su srbi posle proterani.

Tebi je izgleda bitno da nalupas gluposti i to citav red............

na cemu si ti

Tačno. Ameri bi izabrali Srbiju za razbijanje Yuge i zdušno podržavali ideju o ujedinjenju srpskih etničkih teritorija, odnosno vratili priču na 1918., kao legitimno pravo Srbije, jer zajedničke tvorevine i svih njenih posledica unutar iste više nema.
Ovako...Sledi nam Beogradski pašaluk.

Није сметала Југославија него Срби. Југославија није постојала 1914. па је Аустро-Угарска кренула да нас уништи (као због атентата, а 3 године раније први човјек њихове војске тражио интервенцију, десет година раније увели економску блокаду-подсјећа ли вас то на нешто?). Југославија је била скраћена 1999. на Србију и Црну Гору па је опет сметала (као Милошевић), прошле године прогласе независно Косово (остала само Србија, а Милошевић давно мртав-ко сада смета-опет Југославија?). Не треба посебна памет да се виде намјере, а ми се редовно бавимо неважним стварима, а сваки сељак види куда плови овај брод.
Они који воде овај рат (и сада се он води иако то тако не изгледа) то проводе преко наших сусједа, бивше браће. Што прије умиримо сусједе односно бившу браћу (боље милом него силом), то ће прије и престати агресија на нас. Велики неће да гину овдје, вољели би да буде по њиховом, ако може, уз минималан ангажман. Ако не, прихватиће тренутно стање јер чим нас помилују, ми ћемо опет махати репом јер нас Велики брат воли. Таква је судбина недораслих народа. Нисмо ни превише мали да би нас игнорисали и третирали као дјецу коју могу да умире повишеним тоном, а нисмо ни довољно велики да можемо да радимо онако како сами мислимо.

Back