Dordeus98
Obećava
- Poruka
- 77
Upisao sam astrofiziku na PMF-u. Da li ja kao individua imam nešto da tražim u Srbiji nakon završenih osnovnih studija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lep fakultet , o kome sam nekad mastao. Za ljubav prema nauci nema postavljanja pitanja o plati.Upisao sam astrofiziku na PMF-u. Da li ja kao individua imam nešto da tražim u Srbiji nakon završenih osnovnih studija?
Zašto si negativan. Ima verovatno jako puno "crnih" stvaru ali ja bih htio da doprinesem naučnom pomaku u našoj zemlji.Možeš da radiš kao noćni čuvar, ko Branko u Tesnoj koži, on je astronom
Nakon osnovnih nemas, nemas ni nakon mastera.. Zavrsi doktorske pa mozda da se uvalis kao profesor na faksuUpisao sam astrofiziku na PMF-u. Da li ja kao individua imam nešto da tražim u Srbiji nakon završenih osnovnih studija?
Šta misliš o masteru i doktorskim negde vani? Ne znam koliko se ceni naša diploma na zapadu (ili istoku, Rusija, što da ne)...Nakon osnovnih nemas, nemas ni nakon mastera.. Zavrsi doktorske pa mozda da se uvalis kao profesor na faksu
U medjuvremenu mozes biti profa u srednjoj iz matematike ili fizike.
Sve u svemu da se bavis nekim istrazivanjima u Srbiji, tesko..
Nakon osnovnih nemas, nemas ni nakon mastera.. Zavrsi doktorske pa mozda da se uvalis kao profesor na faksu
Nebitno, ali meni je to lepo poput atomske fizike. Mozda uzgredno da se bavis proucavanjem raketnih motora kao hobi ili sutra zanimanje.I šta se desilo s tobom?
Onda bi trebao upisati kasnije i mašinstvo ili? Hobi mi nekako ne ide uz kvalitet naučenog...mislim, mogućnosti su naravno (po mom mišljenju) beskonačneNebitno, ali meni je to lepo poput atomske fizike. Mozda uzgredno da se bavis proucavanjem raketnih motora kao hobi ili sutra zanimanje.
Neces imati nikakvih problema da upises master i/ili doktorske negde napolju.. Diploma PMF-a je cenjena.Šta misliš o masteru i doktorskim negde vani? Ne znam koliko se ceni naša diploma na zapadu (ili istoku, Rusija, što da ne)...