Da li aronija leci CANDIDU???

Kandida je gljivica ne bakterija,a sto se tice aronije...mozda samo u slucaju ako podize imuni sistem kao sto kazu,samim tim kandida ce biti mirna...

Lekovita svojstva aronije je tesko nabrojati a da se neka od njih ne izostave ali cemo navesti najpoznatija: podstice cirkulaciju, prociscava krv, ublazava glavobolju i migrenu, snizava povisen krvni pritisak, povoljno deluje na zeludac i creva, zaustavlja proliv, popravlja imunitet organizma, sprecava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija.

Posebno se istice njen blagotvoran uticaj na zuc i jetru jer prociscava i omogucava pravilniji rad ovih organa.

Vazno je i reci da aronija regulise pravilan rad i izlucivanje hormona stitne zlezde, kao i da regulise rad pankreasa pa moze biti korisna u lecenju dijabetesa (secerne bolesti).

Sto se kandide tice - da li treba da se radi neki poseban bris nosa i grla da bi se ona otkrila ili se tokom svakog brisa nosa i grla ona moze otkriti ??? Ja sam skoro radio i bilo je sve ok medjutim ne znam da li je taj test bio vezan samo za neke viruse (bio sam prhladjen) ili moze da otkrije i kandidu ????

Ukoliko želite prirodan lek za gljivicu candida albicans , najbolji prirodan lek za kandidu je extrakt semenki grejpfruta! Iako sam po struci Dr trudim se da sve što mogu(bar na sebi i mojim ukućanima)izlečim nekim prirodnim preparatom. Extrakt semenki i pulpe grejpfruta deluje na mnoge mikroorganizme(što je i dokazano velikim broje relevantnih naučnih radova) a pogotovo na gljivicu candidu albicans koja je kod ljudi normalan stanovnik usta i digestivnog trakta.

aronija je nekad bila na nasim poljima , pik takovo imao cele njive zasejane i pravio sok od nje a onda kad sve to drzavno propalo svi zaboravili na aroniju , dok se nije pocelo pricati kako je dobra za one na zracenju i hemioterapiji i eto sad svi znaju za aroniju a ona bila u nasim sokovima jos davno.a sad sve to marketing

Ukoliko želite prirodan lek za gljivicu candida albicans , najbolji prirodan lek za kandidu je extrakt semenki grejpfruta! Iako sam po struci Dr trudim se da sve što mogu(bar na sebi i mojim ukućanima)izlečim nekim prirodnim preparatom. Extrakt semenki i pulpe grejpfruta deluje na mnoge mikroorganizme(što je i dokazano velikim broje relevantnih naučnih radova) a pogotovo na gljivicu candidu albicans koja je kod ljudi normalan stanovnik usta i digestivnog trakta.

gde se moze naci taj ekstrakt?

Ma kakva aMerika!

Pre 200 godina tamo je bilo paradajza ali to nije bilo jestivo, ljudi su ga zaobilazili kao velike bobice i rekli da je otrovno. :lol:
U to mesto došla mala grupa vojnika sa oficirima. Oficir se načudio seljačkim mentalitetima i rekao da će pojede paradajz, oni su
sve činili da ga odvrate od te sulude ideje, po njima.Hrabri oficir im se suprotstavio i da će jede na svoju odgovornost. Uze paradajz i
pojede ga, pa još jednu i prođe dan dva tri, njemu ništa nije. Seljaci su ubrzo promenili mišljenje skroz 360 stepeni. :lol:

U to vreme je bilo preko 200 vrsta jabuka a danas ima svega nekoliko.Šta mislite šta i zašto su to radili? :zper:

Isto tako se pričalo za semenike od kajsija kako ima cijanid i da je otrovan i preporučuju da se to ne jede.Ustvari, vrlo je jestivo, one
nemaju cijanid ali podsećaju da ima cijadinični oblik ali nije opasan i da je odličan lek protiv bilo kakvog raka. Ja ih često jedem uvek
punu kese i nije mi ništa. :P

Evropski komitet za kontrolu hrane i lekova često nisu usaglašeni sa američkim FDA. Zaebi aMeriku!:evil:

Jedna biljka koja je na vrhu sto se tice borbe protiv glivica{ a candida je bas to} jeste aloja.ona ne samo da unistava bakterije vec i gljivice.Inace candida se najcesce javlja zbog upotrebe antibiotika a i plus sto antibiotici slabe imuni sistem.Ja i moja porodica koristimo vec nekoliko godina i mogu reci da ne pamtimo ozbiljniju prehladu za svo to vreme.Nije komplikovano izleciti candidu

Back