Da le ste primetili da živite u zoni sumraka ?

Sekenenre Tao

Aktivan član
Poruka
1.414
Ako niste - zdravo ste neoprezni.
Ako jeste - neka vam je Bog u pomoć !

Otkud mi ovakva tema ?

Danas sam utvrdio da mi ni registraciona nalepnica na kolima
nije dobro odštampana,
odnosno pogrešan je datum na njoj.

Pošto u mom životu ne postoji dokument
koji nisam bar dva puta vadio i ispravljao podatke,
vrlo sam blizu razmišljanja o tome da učestvujem
u nekoj životnoj "skrivenoj kameri".

Srećom, mator sam,
paranoju sam preležao,
tako da ...

Sve prisilne misli, koje itekako znaju da muče, pritišću, ne daju mira
i zagorčavaju život, valja ispisati na list papira, smotati u aviončić, koji smo svi
pravili, u tamo nekom predadolescentnom uzrastu, otvoriti prozor na strani kontra vetra
i zavrljačiti....
Okrenuti se na drugu stranu, zamisliti nešto skroz fascinantno i lagano tonuti u san....
Sam, samcit, od svega oslobođen...!

Poslednja izmena:
Ako niste - zdravo ste neoprezni.
Ako jeste - neka vam je Bog u pomoć !

Otkud mi ovakva tema ?

Danas sam utvrdio da mi ni registraciona nalepnica na kolima
nije dobro odštampana,
odnosno pogrešan je datum na njoj.

Pošto u mom životu ne postoji dokument
koji nisam bar dva puta vadio i ispravljao podatke,
vrlo sam blizu razmišljanja o tome da učestvujem
u nekoj životnoj "skrivenoj kameri".

Srećom, mator sam,
paranoju sam preležao,
tako da ...

Šta nam je činiti?

Šta nam je činiti?

Meni je svojevremeno pomogao Tai Či,
i to samo onaj deo koji govori o opuštanju
i ravnomernom disanju.
Dalje se nisam upuštao, jer mi nije trebalo.

Bio sam prenapet,
međutim,
interesantno - to je morao neko da mi kaže !

Sećam se,
otvorim udžbenik Tai Či i prvo što pročitam bilo je :
" Da li ti je vilica stisnuta ?"
A meni okamenjena !!!

Pa onda :
" Da li dišeš ?"
I tako ...

Sad mi je interesantno to
što sve što sam tada video kao anomalije sveta, napad na sebe itd.
i dalje postoji,
samo što ja ne obraćam pažnju na to !

Puno mjeseci mi je trebalo da majci izvadim zdravstvenu knjižicu . Vojno socijalno je u pitanju a tamo je čudna procedura .
Ne daju ti ni da udješ u neku kancelariju nego u hodniku za stolom sjedi neki mudonja i ispred sebe ima hrpu formulara .
Ispuniš formular, predaš neophodne dokumente i čekaš da ti poštom pošalju zdravstvenu knjižicu .
Kada sam izgubio živce odem tamo riješen da nekog izmlatim ako treba . Objasne mi da su zdravstvenu slali poštom već dva puta
ali je pošta vraćana natrag jer je adresa nepoznata . Zatražim da mi pokažu na koju su adresu slali .
Moj kućni broj je 206 a oni su slali zdravstvenu na 26G . Ebem ih tjorava !

Puno mjeseci mi je trebalo da majci izvadim zdravstvenu knjižicu . Vojno socijalno je u pitanju a tamo je čudna procedura .
Ne daju ti ni da udješ u neku kancelariju nego u hodniku za stolom sjedi neki mudonja i ispred sebe ima hrpu formulara .
Ispuniš formular, predaš neophodne dokumente i čekaš da ti poštom pošalju zdravstvenu knjižicu .
Kada sam izgubio živce odem tamo riješen da nekog izmlatim ako treba . Objasne mi da su zdravstvenu slali poštom već dva puta
ali je pošta vraćana natrag jer je adresa nepoznata . Zatražim da mi pokažu na koju su adresu slali .

A sto sam nisi istampao i napravio tu zdravstvenu knjizicu, nego se obracas njima. Zamisli jos te nisu pustili u kancelariju vec te docekaju na tamo nekom budjavom salteru...Mislim sta uopste imas i ici kod njih , jos da se bijes sa njima onakvim nesposobnim...

Poslednja izmena:

Jesi ti bas iz Sarvasa u Slavoniji?

imala sam neke periodiće u životu kad tako krenu štaznam sinhroniciteti, bili su sećam se izraženi nekako ali sad nisam neka naročita veštica osim što mi kartice ispadaju iz novčanika i što sam više gubila ličnu kartu i busplus ali to što sam rasejana-izlapela-i raspao mi se novčanik. joj da li će se desiti opet :roll:

ne znam je l tema, imam knjigu "praktična intuicija" kako možeš da vežbaš te osećaje blabla imaju i sajt mene su jednom izbacili odatle

...
a kako si utvrdio da ti je pogresan datum na nalepnici? koji po tebi treba da stoji?
...

Moj automehaničar
nije imao pametnija posla
nego da zagleda šta mi piše na nalepnici,
kad tamo - pogrešna godina !
I tako ...

...
jel vidjas bivsu koleginicu ili si je vec zaboravio?

Ne viđam je,
teško je zaboravoiti taj gizdavi korak
i ponosno dignuti konjski rep ... :heart:

Back