Da jos postoji SFRJ...sastav reprezentacije? :)

Bilo je gore neke polemike cini mi se oko Dzeka,da li bi igrao u prvoj postavi,u to nema sumnje covek je trenutno najbolji spic na prostoru bivse SFRJ.Posle njega idu Vucinic,Olic i Pandev.

Onaj ko kaze da Dzeko ne bi igrao taj nije realan...

Mi Srbi trenutno nemamo ekstra spica,imamo Zigica koji je ok ali nije vrhunska klasa,ali zato bi nasa bila skoro cela odbrana Vidic,Ivanovic,Kolarov,i u sredini bi igrali Krasic,Stankovic a mozda i Jovanovic...

Bilo je gore neke polemike cini mi se oko Dzeka,da li bi igrao u prvoj postavi,u to nema sumnje covek je trenutno najbolji spic na prostoru bivse SFRJ.Posle njega idu Vucinic,Olic i Pandev.

Onaj ko kaze da Dzeko ne bi igrao taj nije realan...

Mi Srbi trenutno nemamo ekstra spica,imamo Zigica koji je ok ali nije vrhunska klasa,ali zato bi nasa bila skoro cela odbrana Vidic,Ivanovic,Kolarov,i u sredini bi igrali Krasic,Stankovic a mozda i Jovanovic...

Bilo bi lijepo kada bi odgledali klip do kraja.

Hvala ti. ;)
Imali smo i 1990. sjajnu reprezentaciju, pa sta smo napravili. :confused::rumenko:
Savicevic, Prosinecki, Piksi, Susic.. Sve su to bili vrhunski igraci.
Neki dan sam bas gledao snimak utakmice protiv Argentine.
Citavu utakmicu bili bolji, Susic i Piksi promasili zicere, ko kakvi pocetnici. :roll:
I na kraju izgubili na penale.
Al eto, golmanu moze biti utjeha sto je Maradoni odbranio penal.

majstore, da si malo bolje upucen znao bi da to nema veze sa vezom i da je nesreca sto nismo igrali finale sa zapadnom nemackom(koje bi verovatno izgubili).
Vidim da si gledao utakmicu sa argentinom te godine i sve si video!!!
Kakvi su odnosi bili u zemlji, situacija sa mnogim neSrbskim igracima koji su imali probleme ili su ih sami stvarali ti verovatno nije poznata. Malo se detalnije informisi pa ces saznati.
Ta reprezentacija je verovatno u top 10 najboljih svih vremena, ali jednostavno TO NIJE BILO VREME ZA FUDBAL(figurativno). Pogledaj samo njihova godista, pa oni su tek pocinjali reprezentativnu karijeru. Da je tadasnjoj SRJ i rh bilo dozvoljeno da se takmice sa tim igracima 1992 i 1994 obe ekipe bi igrale u polufinalu EP i SP tih godina.
Problem SRJ je sto nije igrala bar polufinale 1998.

Back