Da je sutra referendum o ulasku u EU ?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dzaba kako god glasali, kada nikad u nju necemo uci
mislim da bi svako normalan danas voleo da mi u nju udjemo, samo sto nikada necemo uci pa vam dzaba referendumi i raspisi i dogovori

edit: da objasnim sta sam hteo reci, ja sam protiv ulaska u EU jer verujem da nikada u EU necemo uci ma koliko pokusvali, iako bi to bilo dobro

Poslednja izmena:
Da je sutra referendum o ulasku u EU kako bi ste glasali?

Ja bih glasao protiv. Eto cela Evropa je pod Nemackom, a mi zar ne bi bilo jadno da opet ne kazemo NE?

Dakle NE u EU! Od zapada smo dobili samo lose. Mi nismo fasisticki narod. Mi cemo uz Ruse ponovo patiti.

Neka. Nece ni ovo do veka. Nama je sudba takva i nje cemo se cvrsto drzati.

Neka se zna.

screen-shot-2015-05-18-at-11-42-53-am.png

NI možda nikad.

Još uvek mi preovladavaju argumenti za EU, ali sam vrlo blizu toga da budem protiv.

Postoji realan problem da EU ne želi, bar ne u bliskoj budućnosti ,"zapadnobalkanske" države. Što zbog problema u samoj EU, što zbog činjenice da "naše države"u orhanizacionom, privrednom i zakonskom smislu još uvek nisu ni blizu zapadnoevropskim društvima.

Kako god bilo, Srbija mora pod hitno da napravi široki i detaljan plan kako da se postavi i uredi za oba slučaja. Ovo je sada najgore, ni ovde ni tamo. Srbija ne zna da li da pravi ekonomsko model integralan za tržište od pola milijardi ljudi ili 7 miliona.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Back