Да имате прилику да се вратите на почетак средње школе - шта бисте променили?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Дефинитивно са искуством од 4 године у средњој школи да бих био много зрелији и скроз се другачије понео у многим ситуацијама.

Не бих се трудио да будем популаран, не бих се много истицао. Неке људе које сам завољевао бих можда чак и избегавао.

Чудно је све то... Мада, кад боље размислим, можда да се вратим... ...можда би опет све било исто?

Каква је средња школа била у твоје време? Мислим, по чему све боља него данас?
U mnogo cemu.Odnosi i drugarstvo,a pogotovo super odnosi sa profesorima.

Шта је то што је променило ситуацију код нас питам се...
Pa ova tehnika i elektronika.lakse vam je dopisivati se telefonom,nego razgovarati medjusobno i vise druzenja.Ne racunam samo na druzenje po splavovima,vec druzenje svakodnevno i sa vise sati provedeno zajedno.Mi tada nismo imali mobilne,ali smo se sastajali u odredjeno vreme/Desetak minuta pre,ili kasnije.

Pa ova tehnika i elektronika.lakse vam je dopisivati se telefonom,nego razgovarati medjusobno i vise druzenja.Ne racunam samo na druzenje po splavovima,vec druzenje svakodnevno i sa vise sati provedeno zajedno.
Слажем се апсолутно. Скроз

Али кад узмем да вагам користи и мане електронике...

Да ми није ње никада не бих научио музичку продукцију сам, не бих монтирао спот, не бих радио ко зна шта сад радим

Не бих знао 80% ствари које знам...

🤔🤔🤔 А видиш, да л је боље са или без електронике, то не знам

Слажем се апсолутно. Скроз

Али кад узмем да вагам користи и мане електронике...

Да ми није ње никада не бих научио музичку продукцију сам, не бих монтирао спот, не бих радио ко зна шта сад радим

Не бих знао 80% ствари које знам...

🤔🤔🤔 А видиш, да л је боље са или без електронике, то не знам
Isto je to moglo ranije i sa plocama,samo je bila potrebna mikseta.Kako su radili profesionalci u to vreme,kada nije bilo danasnje tehnike.

Ja govorim samo u svoje ime i ne uporedjujem nase i vase. To je individualno bilo i onda kao i sada.
Знаш верујем да постоји субјективна истина али и нека објективна која је просек или средина или шта већ

Реално, кад узмеш да погледаш ваше и старије генерације увек кажу да је у ваше време било боље, у шта и верујем

@jolemisa каже да су на то утицале електронике, са чим се слажем у великој мери

Знаш верујем да постоји субјективна истина али и нека објективна која је просек или средина или шта већ

Реално, кад узмеш да погледаш ваше и старије генерације увек кажу да је у ваше време било боље, у шта и верујем

@jolemisa каже да су на то утицале електронике, са чим се слажем у великој мери
Zavisi kako uzimas tu elekroniku, da li ona koristi tebi ili ti postajes njen rob. Znam mnoge mlade ljude kojima elektronika koristi ali nisu zaludjenici.

Да само је требало мнооооого више пара
1693932720039.png

takoe. mrzi me da otprilike računam kolko bi para ovo bilo u hardveru, ali sigurno mnogo

Jeste,ali kada se kupi to sto treba,onda se snima sa mnogo izvodjaca,da bi se ta aparatura isplatila,a muzika je bila veoma dobra.
И ту има истине но ипак старт је најтежи а ту многи падну

Не знам за себе само знам да ми је овако много лакше а опет стварам маестрале🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Zavisi kako uzimas tu elekroniku, da li ona koristi tebi ili ti postajes njen rob. Znam mnoge mlade ljude kojima elektronika koristi ali nisu zaludjenici.
Па нисам ни ја залуђеник и мого би да одњм неђе на село без фона

Кад идем вани не носим фон уопште, никад, једино кад требам да знам колко је сати...

Мени је доста корисна. Мада опет зависник никад неће рећи да је завистан, никад неће признат

Back