Da imate 10.000 evra

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njihovo ime manje drzi cenu, bar za sada.
BMW i Mercedes su poznatiji po luksuznijim modelima sto utice i na cenu.
Svi znamo kakav status ima VW u Srbiji zbog Golfa.

Novo je novo a Dacija je Reno slabijeg kvaliteta sto se tice opreme i enterijera.

Mozes i to ali je pitanje koliko ce te kostati put i carina za isti.
Neki automobili su daleko povoljniji nego u Srbiji.
Sve je to jako blizu . Samo što nema toliko BMW i Mercedesa pa im je ponuda manja ovde ih ima slično i nema tu neke rezlike u ceni između A6 2.0tdi i 520d istog godišta.. Pre cu naci povoljnijeg BMW 5 sa manuelnim menjačem nego Audija.. BMW 5 automat je jako cenjen .. BMW 3 ne gledam

Poslednja izmena:
To je trziste koje čine ljudi sa iskustvima koja idu sa kolena na koleno ili od uha do uha . Ako razmišljaš van toga i pratiš mozes mnogo bolje da prođeš.. Poštoje firme koje se bore da uđu na tržište i one koje ga već imaju ove prve obično nude više .. Zato sam ti i naveo A8 iz 2001 koji je vredeo više od svoje cene.. ..

Znam, Kia je jedina nudila 7 godina garancije za Ceed dok je konkurencija davala do 5 godina.

Sto se tice Audija, imao sam prilike da radim na senzorima za ulje koji idu u A4 (model koji je pristupacniji nego A8 i dosta zastupljeniji) i na istim senzorima za BMW modele. U osnovi su isti ali je razlika u kvalitetu materijala osetna. BMW koristi kvalitetniju plastiku i ima manje tolerancije na greske u proizvodnji.

Sigurno povoljnije i bolje od onih što ih drže na placu..

Bolje je 90%, da li je povoljnije vec zavisi od carine i puta tj. gde kupis auto.

Mada to su polovna vozila, ko zna da li te vreba neki skriveni kvar.

Znam, Kia je jedina nudila 7 godina garancije za Ceed dok je konkurencija davala do 5 godina.

Sto se tice Audija, imao sam prilike da radim na senzorima za ulje koji idu u A4 (model koji je pristupacniji nego A8 i dosta zastupljeniji) i na istim senzorima za BMW modele. U osnovi su isti ali je razlika u kvalitetu materijala osetna. BMW koristi kvalitetniju plastiku i ima manje tolerancije na greske u proizvodnji.

Bolje je 90%, da li je povoljnije vec zavisi od carine i puta tj. gde kupis auto.

Mada to su polovna vozila, ko zna da li te vreba neki skriveni kvar.
Pa sad.. Nemam tako visoko mišljenje o BMW seriji 1- 3 .. 5 ok tu jos drže ali 3 nikako, tačno je da ti oni daju privid kvaliteta uz premijum cijenu ali je to nije ništa bolje od ostalih čak šta vise po meni je gore .. Za mene je serija 5 najbolji auto koko, pokriva 90% potreba tj dalje ne treba ni gledati ali on nema veze sa serijom 1, 3 i onim što se u te modele stavlja.

Poslednja izmena:
Screenshot_20191010_214443_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20191010_214443_com.android.chrome.jpg

koji bi polovni automobil kupili ?
Zavisi. Mali za te pare može bukvalno nov ili star godinu do dvije. I to bukvalno svi sem tri premium marke. Sviđa mi se novi clio recimo. Ili 208. U tzv golf klasi ili 308 ili C4 novije generacije. Ili leon. Od malo većih octaviu,C5. Pravi terenac za te pare ne može. Odnosno može stari u ko zna kakvom stanju. Može neki "lažni". Meni lično se sviđa rav4. Ili kuga, 3008.

Back