- Poruka
- 388.920
koji bi polovni automobil kupili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji bi polovni automobil kupili ?
Nijedan.koji bi polovni automobil kupili ?
Razmisli još jednom o ovome... Svi polovni su krševi.Suma je precizna 10.000 evra i ni evric više ..
Koji polovni auto bi kupili za tu sumu ?
Razmisli ti...Imas samo 10.000 evra a treba ti auto ..koji bi kupio za tu kintuRazmisli još jednom o ovome... Svi polovni su krševi.
Ja bih lično jurio opet novijeg BMW 1
Suma je precizna 10.000 evra i ni evric više ..
Koji polovni auto bi kupili za tu sumu ?
Rekao sam ti, nov Hundai i30, makar se cjenkao do ujutru sa onim prodavcima =)Razmisli ti...Imas samo 10.000 evra a treba ti auto ..koji bi kupio za tu kintu
Pa lepo ti kažem daš 7.000 za učešće, uzmeš Kadjar na lizing sa mesečnom ratom od 220€ i zapališ na Kubu za kusurRazmisli ti...Imas samo 10.000 evra a treba ti auto ..koji bi kupio za tu kintu
polovan auto do 5000e ima smisla , sve preko toga je kur****e:_______}}}}}}Pa lepo ti kažem daš 7.000 za učešće, uzmeš Kadjar na lizing sa mesečnom ratom od 220€ i zapališ na Kubu za kusur
Ili ako nećeš da se "bahatiš" uzmeš novog clia ili neku kiu ili hyundai-ja u tom rangu sa 5 godina garancije i ne razmišljaš.
Uopšte ne kontam zašto spucati tolike pare u polovan automobil, van poimanja mi je iskreno.
Pa lepo ti kažem daš 7.000 za učešće, uzmeš Kadjar na lizing sa mesečnom ratom od 220€ i zapališ na Kubu za kusur
Ili ako nećeš da se "bahatiš" uzmeš novog clia ili neku kiu ili hyundai-ja u tom rangu sa 5 godina garancije i ne razmišljaš.
Uopšte ne kontam zašto spucati tolike pare u polovan automobil, van poimanja mi je iskreno.
Novu Fiestu ili polovnu Toyotu MARK2Razmisli ti...Imas samo 10.000 evra a treba ti auto ..koji bi kupio za tu kintu