Da imate 10.000 evra

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Suzuki Jimny.

2009-SUZUKI-JIMNY-used-2813-137183-1.jpg

Razmisli ti...Imas samo 10.000 evra a treba ti auto ..koji bi kupio za tu kintu
Pa lepo ti kažem daš 7.000 za učešće, uzmeš Kadjar na lizing sa mesečnom ratom od 220€ i zapališ na Kubu za kusur :lol:

Ili ako nećeš da se "bahatiš" uzmeš novog clia ili neku kiu ili hyundai-ja u tom rangu sa 5 godina garancije i ne razmišljaš.

Uopšte ne kontam zašto spucati tolike pare u polovan automobil, van poimanja mi je iskreno.

Pa lepo ti kažem daš 7.000 za učešće, uzmeš Kadjar na lizing sa mesečnom ratom od 220€ i zapališ na Kubu za kusur :lol:

Ili ako nećeš da se "bahatiš" uzmeš novog clia ili neku kiu ili hyundai-ja u tom rangu sa 5 godina garancije i ne razmišljaš.

Uopšte ne kontam zašto spucati tolike pare u polovan automobil, van poimanja mi je iskreno.
polovan auto do 5000e ima smisla , sve preko toga je kur****e:_______}}}}}}

Zar nije garancija za Kia Ceed 7 godina?

Back