Da ili Ne?

a sta ti nije jasno? da ne bi lupao glavu i dalje - meni je fuj i nezamislivo, ja ne bih, mada znam da neki moji drugovi ne bi imali nista protiv...
ima li potrebe da ti jos nesto pojasnim?

Zabavljala sam se sa najboljim drugom nepunih pet godina, tacnije, na neki nacin smo emotivno rasli zajedno...Znamo se od kako znamo za sebe. Veza je bila sjajna, i nikada se nisam pokajala zbog toga. Razisli smo se pre sest meseci, ali i dalje smo prijatelji. Mislim da smo i uvek, prvenstveno, bili prijatelji. I da nikada nece ni biti drugacije. Tih 5 godina je bilo nesto sto bih apsolutno svakom pozelela...5 godina poverenja,razumevanja,nesebicnosti... I ne vidim zasto bi prijateljstvo posle svega moralo da prestane, ne bih volela da tog momka nema u mom zivotu...Jednostavno, kad razmisljam o buducnosti, i on je tu. Bas gde i treba da bude.

Ne, glupo ispadne kad posle ? godina sretnes tu osobu sa kojom si se nekad druzio i "druzio". Mozda ne ispada glupo ako ti je tu u blizini, ako se vrzma oko tebe, ali kad se nadjete posle nekog vremena to je prvo cega se setite, ispliva iz mora mnogo lepsih uspomena bas to "druzenje".

Meni je uvek bila pamet daleko od glave kad sam se druzila i druzila sa drugovima.
Ne mozes tu biti svoj, kako znati sta je pametno kad nekog volis.
Kad se sretnemo pa mi se nasmesi ne znam da li me se seti po "dobru" ili po "zlu", zato sto sam bio "pametan" i odustao od "druzenja", a ja da se ubijem od muke, zato sto nije srecna u zivotu. Bar znam da ja nisam kriv za to, ali sta mi to vredi...

Да.
Последице су онакаве какве се дозволи да буду.
Разговор решава све...
И обавезно избегавати рационализацију...

Back