Da i ja nesto kažem..hehe

Ja sam nova ovde i verovatno će mnogi reći,
"šta ova hoće,ja sam ovde pisao/la kad ona nije ni čula za forum"..
Pa sve i da je tako,
i da nisam kompetentna da pišem na ovu temu,
ne mogu više da "ćutim"..

Naime,smatram,ili sam bar ja tako shvatila,
da bi blog trebao da bude nešto specifično,
nešto što volimo a želimo da podelimo sa ostalim blogerima,
nešto što nas u neku ruku ocrtava kao ličnost..
E,sad,to znači da treba osmisliti temu,
treba malo istraživati i sve to oblikovati tako da,
na neki način liči na nas jer se kroz blogove u stvari predstavljamo...

I sve je to lepo...Super!!!..

Tek sad sam došla do suštine...Dakle,primetila sam,a znam da ste i vi,
već su neki o tome pisali ali nije zgoreg to ponavljati s vremena na vreme,
da ima blogera kojima je cilj samo da izbace blog,
onako,na brzinu,bez nekog reda,cilja i inspiracije...

Kao da su opterećeni time kolko često i redovno pišu i kolika je posećenost i broj komentara...
To je totalno bezveze i nema nikakvu svrhu..

Ako redovno pratite blogove,sigurno ste primetili da ni najkvalitetniji članci nemaju puno komentara...
pa šta tek onda očekivati za copy -paste varijante..

Ovom prilikom bih posebno pozdravila Sibirskog Tigra,Lidera,LjiljuMMM,Gagili48,Parkera71,Arhimeda,Revelin...(ima još par ali sad ne mogu da se setim:(čije blogove ne propuštam jer su upravo ono što treba da budu..

Dakle,ono što sam htela da kažem,je sledeće:

1.Potrudite se oko bloga jer se tako predstavljate
2.Nikada,ali nikada ne stavljajte copy-paste varijante
3.Ostavite neki komentar...makar ovo:bye:
4.Ocenite blog
5.Navesti pravog autora ako je u pitanju neka pesma ili izreka..

Možda bi se moglo naći još nešto na listi ali nije toliko bitno..

To je to...

jesam imala dobru nameru..verovatno se nisam izrazila baš najbolje..aut tace aut loguere meliora silentio(ili ćiti ili neka ti govor bude bolji od tišine)..ovo se odnosi na mene ..
slažem se s tim da treba uvek da učimo nešto novo i da napredujemo,jedino se ne slažem sa tim da to treba da radimo ovde..
sve ovo doživljavam kao zabavu,mesto gde dođem da se odmorim od RL...
:)

pa, moram reci nesto o ovome sto lejla kaze... kad nesto napisem volim da vidim komentare... dobre ili lose... inace, oseti se praznina. ovo ipak nije matematika, nije ni razgovor uzivo pa da vidis nesto sto moze da se vidi... nije opipljivo. ako nema fidbeka, covek pomisli da se dzabe trudi. sad, ja znam koliko vredim... ali i oni sto nista ne vrede misle da su genijalni, tim pre sto su nistaci. a ide na zivce i ono, das mi dam ti... tako da trazi se neki balans u ljudima koje inace respektujes... i, mogu i kritike kad ti se nesto ne svidi da to isto kazes...
malo sam zakomplikovao, nadam se da ce se shvatiti...

parker 71;bt59361:
pa, moram reci nesto o ovome sto lejla kaze... kad nesto napisem volim da vidim komentare... dobre ili lose... inace, oseti se praznina. ovo ipak nije matematika, nije ni razgovor uzivo pa da vidis nesto sto moze da se vidi... nije opipljivo. ako nema fidbeka, covek pomisli da se dzabe trudi. sad, ja znam koliko vredim... ali i oni sto nista ne vrede misle da su genijalni, tim pre sto su nistaci. a ide na zivce i ono, das mi dam ti... tako da trazi se neki balans u ljudima koje inace respektujes... i, mogu i kritike kad ti se nesto ne svidi da to isto kazes...
malo sam zakomplikovao, nadam se da ce se shvatiti...
naravno da će se shvatiti jer u suštini svi nekako o istom govorimo..sa malo drugačijim izborom reči...

candle_light_wallpapers_11.jpg

parker 71;bt59580:

stvarno ne znam na šta tačno misliš..
ali pitam se,može li iko biti prvi u bilo čemu u današnje vreme..
šta to može da se izmisli ili uradi i da se bude pionir u tome?

(bez crvene marame i plave kape s petokrakom
Pionir13psd.jpg
smajlikoloboklightpioneer.gif
)

Mislim da je sve već neko davno negde uradio...:)
a da dodam još i to da mi je izuzetno drago što i dalje posećuješ ovaj blog:hvala::heart::zag:

Back