Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SibirskiTigar;bt46214:Lepo je ako je i sa mobilnog
Slovenska;bt46216:Zdralovi ( rekla bih da jesu )...ruze...lepota...![]()
dusan jovic 95;bt46219:Malo prirode uneti medju zidove i eto ti lepsi pocetak novog dana....naravno,uspesnog za tebe danas.
dusan jovic 95;bt46222:....sreca se meri sa onim sto imamo a ne sa onim sto nemamo ....
dusan jovic 95;bt46231:Ma cekaj! Od skoro sam ovde,da li je ovo na slicici Maza?!? Mali vucjak?
gagili48;bt46251:Divno LJILJO...iako s mobilnog, lepe slike, lep pogled...![]()
dusan jovic 95;bt46309:Dobro,dobro,draga Ljljice! Bar te nasmejah. Pa,i to je uspeh! Oprosti na pometnji ali procitacu cim stignem i kad pohvatam konce,recicu ti da imam Zitu koja umire, Zeda najveceg vucjaka na planeti,Zevsa sina am groznog i jednog groznog moje majke ljubimca,tupavog pekinezera Zizi. Dok ne udjem u stos necu ti reci ni o svim ostalim koji su prosli kroz nase dvoriste. Ali znam,za jedno 300 godina ako neko bude otkopavao nase dvoriste,mislice da je nasao groblje dinosaurusa koliko kostiju su glodali i zakopavali!!! Smeh je lek,zivotinje lece,samo ljudi konstantno strajkuju protiv prirode. I da,moja majka je uvela pre mnogo godina da svim kucama ime pocinje na Z !!! Zamisli more kucica i smisliti imena na Z!!! Kruela de Vil joj nije ravna![]()
lsecret1983;bt46517:Divne slika Ljiljo,Svuda isijava ljubav i zivotna radost....Volim da te citam....![]()
*~Anti~*;bt46689:Lepe su ti fotografije.
Nego mi se čini da ti je ova poslednja nešto malo mutnjikava.![]()
![]()
LJILJA MMM;bt46696:Mooooore kad ja platim taxi i dojurim ti tam ......odma ima da ozdraviš![]()
*~Anti~*;bt46700:Ja ću da ti platim taxi, ako je to cena mog ozdravljenja.![]()