DA DAN POČNE POGLEDOM

dusan jovic 95;bt46231:
Ma cekaj! Od skoro sam ovde,da li je ovo na slicici Maza?!? Mali vucjak?

ma nije to Maza, to je Meš :zcepanje:
Maza i Maša (ili Šaša) su bretonke. Maza je majka a Maša je njena ćerka. Nemački ovčar je Meš.......mi imamo tri psa ........sada idu priče o Mazi koja je stara 12 punih godina, Šaša ima punih 9 a Meš 1,5 godinu.
Izmedju je, ali jako kratko, bila Lea, štene šarplaninca. Pročitaj, ako ti nije teško i naravno ako te zanima nekoliko priča unazad, pa ćeš shvatiti. Problem sa mojim pričama je taj što moraš čitati redovno da bi pohvatao ko je ko.......zapravo to je knjiga sastavljena iz puno istinitih priča o našoj porodici i mom životu.
Ova pirgava je Maza, ova bela je Maša a onaj blenta je Meš.......i naš sin

Poslednja izmena:
Divno
clap.gif

Dobro,dobro,draga Ljljice! Bar te nasmejah. Pa,i to je uspeh! Oprosti na pometnji ali procitacu cim stignem i kad pohvatam konce,recicu ti da imam Zitu koja umire, Zeda najveceg vucjaka na planeti,Zevsa sina am groznog i jednog groznog moje majke ljubimca,tupavog pekinezera Zizi. Dok ne udjem u stos necu ti reci ni o svim ostalim koji su prosli kroz nase dvoriste. Ali znam,za jedno 300 godina ako neko bude otkopavao nase dvoriste,mislice da je nasao groblje dinosaurusa koliko kostiju su glodali i zakopavali!!! Smeh je lek,zivotinje lece,samo ljudi konstantno strajkuju protiv prirode. I da,moja majka je uvela pre mnogo godina da svim kucama ime pocinje na Z !!! Zamisli more kucica i smisliti imena na Z!!! Kruela de Vil joj nije ravna:hvala:

dusan jovic 95;bt46309:
Dobro,dobro,draga Ljljice! Bar te nasmejah. Pa,i to je uspeh! Oprosti na pometnji ali procitacu cim stignem i kad pohvatam konce,recicu ti da imam Zitu koja umire, Zeda najveceg vucjaka na planeti,Zevsa sina am groznog i jednog groznog moje majke ljubimca,tupavog pekinezera Zizi. Dok ne udjem u stos necu ti reci ni o svim ostalim koji su prosli kroz nase dvoriste. Ali znam,za jedno 300 godina ako neko bude otkopavao nase dvoriste,mislice da je nasao groblje dinosaurusa koliko kostiju su glodali i zakopavali!!! Smeh je lek,zivotinje lece,samo ljudi konstantno strajkuju protiv prirode. I da,moja majka je uvela pre mnogo godina da svim kucama ime pocinje na Z !!! Zamisli more kucica i smisliti imena na Z!!! Kruela de Vil joj nije ravna:hvala:

E, pa lepo........taman posla da čitaš sve, mislim ne branim, nego ima dosta.......psi.... uh, de me nadje. Tvoja majka mora da je divna osoba kad ste imali tolike pse i sva imena na Z :zcepanje:e, stvarno treba to smisliti. A na avataru je Meš iz prostog razloga što sam se priključila krstarici kada smo njega uzeli, a ako ih stavim svo troje budu mnogo sitni i avatar liči na mrlju, tako da je ostao samo on na slici

Back