D0machi RepeRi

Ko je najbolji???

• Juice

• Beogradski sindikat

• V.I.P.

• Marchelo

• Ajs Nigrutin

• Edoo MAajka

• Juice

• Beogradski sindikat

• V.I.P.

• Marchelo

• Ajs Nigrutin

• Edoo MAajka

• Juice

• Beogradski sindikat

• V.I.P.

• Marchelo

• Ajs Nigrutin

• Edoo MAajka

• Juice

• Beogradski sindikat

• V.I.P.

• Marchelo

• Ajs Nigrutin

• Edoo MAajka

• Juice

• Beogradski sindikat

• V.I.P.

• Marchelo

• Ajs Nigrutin

• Edoo MAajka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
saki8050:
Deniro...sramota da ne znash...i ti si mi neki reper...raspitaj se malo ;).....no shalu na stranu...(Nemoj se ljutish)....Deniro ti je reper iz Uzhica...toliko...moj omiljeni....
btw.Dobrodoshao na 4um Krstarice...;)
:lol: Ti baš imaš ukusa.Deniro?Ha ha ha

Mrzim rep a kladim se da niko od vas nije čuo za onaj izvorni HIP-HOP :RUN DMC ili Public Enemy

pih u pravi si mozhda i nemam...ali ne pishem kada neko napishe X3M kao nemash pojma O.O wtf? pa ako njoj prijaju lirike shto odma' nema pojma...da Deniro...Obozhvam ga...To shto josh nije poznat nema veze...ja volim njegove rime, jer MENI prijaju...izneviralo me to shto nije bilo tolerancije prema njenom mishljenju....:?

protektor @ mirzis rep? bezi steme...to tako ide... a vidim da se razumes u "izvorni hip hop", da li znas koji je prvi zvanicni MC, koji je prvi zvanicni hip hop album, kada je nastao DJ-ing i ko je bio prvi hip hop DJ...??? znam da ti sve ovo sada mozes da nadjes na internetu za manje od 5 minuta, al nemoj da ulazis u ozbiljnu diskusiju ako samo znas ko su RUN DMC i Public Enemy....

pis

Tatula(ns):
protektor @ mirzis rep? bezi steme...to tako ide... a vidim da se razumes u "izvorni hip hop", da li znas koji je prvi zvanicni MC, koji je prvi zvanicni hip hop album, kada je nastao DJ-ing i ko je bio prvi hip hop DJ...??? znam da ti sve ovo sada mozes da nadjes na internetu za manje od 5 minuta, al nemoj da ulazis u ozbiljnu diskusiju ako samo znas ko su RUN DMC i Public Enemy....

pis

Ha ha ha ha ha
Tipično za čeljade koje voli da bude u fazonu.Opraštam ti. ;-)
Ja slušam HC i rep me ne interesuje jer nije kao što je nekad bio.Ne boj se dovoljno znam o muzici od narodnjaka do black metala.I ne pravim se važan kao ti,mali dečače. :lol:

e ozbiljno ako mrzish rep, shto si dosao na temu, da nas sve obavestish da ga mrzish i da pokazes da si chuo za Run DMC i Public Enemy?
tatula, ajde ispishi to shto si pomenuo sad si me zaintrigirao a mrzi me da jurim po netu

pacer:
e ozbiljno ako mrzish rep, shto si dosao na temu, da nas sve obavestish da ga mrzish i da pokazes da si chuo za Run DMC i Public Enemy?
tatula, ajde ispishi to shto si pomenuo sad si me zaintrigirao a mrzi me da jurim po netu

Zar nemam pravo da udjem gde hoću? Zar nemam pravo da kažem svoje mišljenje? A vi se zakačili za ta dva imena kao da se ja sad hvalim a ne da sam želeo da skrenem pažnju i malo preusmerim temu na početak muzike koju većina vas je tek sada počela da sluša.BLa BLa BLa...Neću ovde da dangubim. :x

Protektor:
Ha ha ha ha ha
Tipično za čeljade koje voli da bude u fazonu.Opraštam ti. ;-)
Ja slušam HC i rep me ne interesuje jer nije kao što je nekad bio.Ne boj se dovoljno znam o muzici od narodnjaka do black metala.I ne pravim se važan kao ti,mali dečače. :lol:

"Čeljade koje voli da bude u fazonu"? Ako je Tatula takvo "čeljade", ti si onda "čeljade" koje ne može da pronađe put do WC-a, pa sad sere po Krstarici. :lol:
Opraštaš mu? Sad će Dovla lakše spavati, garantujem ti! Zar ne, Dovla? :lol:
Pa, čim znaš nešto o narodnjacima, onda.... :roll:
"Mali dečak"? :lol:

P.S. Protektore, jesi li tu u nekom srodstvu sa Gucci_Novosađankom? :lol: :lol: :lol:

skate_bitch:
"Čeljade koje voli da bude u fazonu"? Ako je Tatula takvo "čeljade", ti si onda "čeljade" koje ne može da pronađe put do WC-a, pa sad sere po Krstarici. :lol:
Opraštaš mu? Sad će Dovla lakše spavati, garantujem ti! Zar ne, Dovla? :lol:
Pa, čim znaš nešto o narodnjacima, onda.... :roll:
"Mali dečak"? :lol:

P.S. Protektore, jesi li tu u nekom srodstvu sa Gucci_Novosađankom? :lol: :lol: :lol:

Pa vi ste svi pukli!Palite se kao hepo kockice.Hip-hepo kockice :razz:
I nemate smisla za humor.Odpuzaću sad do WC-a. :evil:

Protektor:
Zar nemam pravo da udjem gde hoću? Zar nemam pravo da kažem svoje mišljenje? A vi se zakačili za ta dva imena kao da se ja sad hvalim a ne da sam želeo da skrenem pažnju i malo preusmerim temu na početak muzike koju većina vas je tek sada počela da sluša

imash pravo da udjes gde hocjesh, ali opet- ni ja nisam ishao na teme o metalu da ih obavestim da ne podnosim tu muziku! :D
inache sto se tice hip hopa Run DMC je smesan, jeste to da oni predstavljaju pochetak hip hopa i da su doprineli popularizaciji hip hopa ali oni su za danasnji pojam hopa smesni, kao npr Vanilla Ice ili MC Hammer...
Public Enemy su sjajni, ali mogao si umesto Run DMC-a da navedesh Wu Tang, NWA, Krs One-a... jesu oni bili malo kasnije al opet...

Back