Bio sam ja pre jedno mesec i po da vadim povlasticu za GSP i zavrsim posao i krenem nazad. Skrenem iz Skender-begove u Knjeginje Ljubice (to je izgleda stara Zmaj Jovina) i dodjem do Dusanove. Krenem ja da predjem Duasnovu (jer sam posao ka stanici za 26) kad vidim da neka devojka prelazi ulicu iz suprotnog smera i kako je zakoracila na ulicu, a ona kaldrma sve propala, saplete se i zamalo sto ne pade. Meni i mom ortaku je to bilo bas onako smesno, a devojka kad vide da se smejemo, i ona se nekako stidljivo nasmeja i obori pogled...
Kako je to bilo preslatko...
Okrenuo sam se za njom, ali nista nisam mogao da primetim jer je nosila neki bež kaputić-jaknu šivenu na kvadrate, i jos je navukla kapuljacu (to je bilo za vreme one košave).
Otisla je pravo u Knjeginje Ljubice, a ja sam pozurio da stignem na 26 koji je upravo pristizao.
Taj kaputic i osmeh je jedino sto sam zapamtio... cini mi se da je imala i smedju kosu...
Moj ortak mi je nekoliko dana kasnije rekao da je opet video, ovoga puta u 26 i da je izasla opet na toj stanici i otisla u Knjeginje Ljubice...
Voleo bih da je sretnem opet...
Kako je to bilo preslatko...
Okrenuo sam se za njom, ali nista nisam mogao da primetim jer je nosila neki bež kaputić-jaknu šivenu na kvadrate, i jos je navukla kapuljacu (to je bilo za vreme one košave).
Otisla je pravo u Knjeginje Ljubice, a ja sam pozurio da stignem na 26 koji je upravo pristizao.
Taj kaputic i osmeh je jedino sto sam zapamtio... cini mi se da je imala i smedju kosu...
Moj ortak mi je nekoliko dana kasnije rekao da je opet video, ovoga puta u 26 i da je izasla opet na toj stanici i otisla u Knjeginje Ljubice...
Voleo bih da je sretnem opet...