Cypress Hill

bozhe,kako mi je ta vest juche ulepsala dan.... :D anyway,ako niste chuli,legendarni Latinosi ce ponovo zatresti Srbiju,23 maj je datum,objavljeno juche u blicu....ima josh neko happy? :D

Jeste da su svirali sat vremena, ali je nastup bio fenomenalan! Odsvirali su taman najvecje hitove, imali dobru komunikaciju sa publikom, fazon sa pochetkom Greenthumba mi je bio carski, kao i koreografija :mrgreen: I onda Rock(Rap) Superstar za kraj :D:D:D
Posle su i sishli na Franc Ferdinand, zablejali sa ljudima shto je skroz pozitivno!
Jedine zamerke su shto nisu svirali Lowrider i Tequilla sunrise, i ono shto je B u jednom trenutku pitao publiku da li razumeju ono shto on pricha u tom momentu(pre Pigs)

Jeste da su svirali sat vremena, ali je nastup bio fenomenalan! Odsvirali su taman najvecje hitove, imali dobru komunikaciju sa publikom, fazon sa pochetkom Greenthumba mi je bio carski, kao i koreografija :mrgreen: I onda Rock(Rap) Superstar za kraj :D:D:D
Posle su i sishli na Franc Ferdinand, zablejali sa ljudima shto je skroz pozitivno!
Jedine zamerke su shto nisu svirali Lowrider i Tequilla sunrise, i ono shto je B u jednom trenutku pitao publiku da li razumeju ono shto on pricha u tom momentu(pre Pigs)

pa da jeste bio kraci, ali uopste mi nije zao, bio odmah pored bine i to je dovoljno... zivotna zelja mi je bila da zapalim jedan dz na greenthumba i hits from the bong :mrgreen: .... a na superstar sam pao, jos me dupe boli:lol:, nego ne znam de te sutke bilo, ovo smo ja i burazer pokusali da pokrenemo, a ono niko nece, mada kad sam tu uspeo da padnem ko zna gde bi zavrsio da bilo nesto vece...
u svakom slucaju bilo je legendarno, jedino sta mi je krivo je sto sam propustio to kad su silazili u publiku, to sad cujem od tebe... ja sam odmah posle cypressa otiso i znam da sam se probudio na zeleznicku oko 5, al neam pojma kako smo ja i ovaj dosli do tamo..

Meni uopshte nije smetala duzhina jer nisu radili promociju novog albuma, nego su lepo odsvirali pesme poznate chak i onima koji ih ne slushaju, i to daje zagarantovanu odlichnu atmosferu.

Ja sam bio na tribinama i video ih tachno ispod mene, kupuju pivo... Sen dogg zapalio jedan sa nekim likovima, prichao sa ljudima, i odoshe oni tako...

to je ono postovanje o kome pricam... za koliko poznatih bendova danas moze da kazes da imaju takvu komunikaciju sa publikom... sad se sve svodi na obicno tezgarenje, dodju odsviraju i odu, to jeste njihov poso ali opet mora barem malo da se spojis sa ljudima koji slusaju tu muziku i koji postuju to sto radis... postuju oni tabe ali postuj i ti njih...

Back