Mislite li da se previše ugledamo na naše roditelje? Previše oponašamo njihovo ponašanje? Onda niste čuli za močvarne vrapce! Ovi vrapci cvrkuću istih nekoliko melodija više od 1500 godina, kako prenosi časopis Nauka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm... samo 1500 godina, postoje?Mislite li da se previše ugledamo na naše roditelje? Previše oponašamo njihovo ponašanje? Onda niste čuli za močvarne vrapce! Ovi vrapci cvrkuću istih nekoliko melodija više od 1500 godina, kako prenosi časopis Nauka.
Da,ali su njih verovatno kasnije otkrili...Hm... samo 1500 godina, postoje?
I ljudi imaju glasove koji svi ponavljaju. recimo A. Desetina hiljada godina....
Ili tada mutirali, izašli iz gluve pećine....Da,ali su njih verovatno kasnije otkrili...
O kako je divno!...а ја баш јуче налетим на видео како је неки пар спасио малог врапца а овај се везао за њих као дете
da volim ih,ali i njih je nazalost retko videti ovih godina u BG..Ili tada mutirali, izašli iz gluve pećine....
Vrapci su jako simpatični ptičići...
види, исти ко наши!Ja ih videh u Hongkongu... malo pred ovu pošast... dodah sličicu. Slikar ja. Januar 2020. A autor, pa ptice i sve što čini koncept Svetlosti....@mita
A ovde na severu ih ima sa vremena na vreme...
Ne vole oni beton.
Lep hobi sto slikas.A vrapci iako je beton bilo ih je u jatima preko cele godine..od kada su posekli Bulevar,pobegose nam sve ptice a stigose,lasice,lisice,zmije,neki cudni skorpioni ..brrrJa ih videh u Hongkongu... malo pred ovu pošast... dodah sličicu. Slikar ja. Januar 2020. A autor, pa ptice i sve što čini koncept Svetlosti....@mita
A ovde na severu ih ima sa vremena na vreme...
Ne vole oni beton.
A i vrana sve više. Lično nemam ništa protiv njih.... imao sam prilike da me vrana drži za prst... a labud me ugrizao.Lep hobi sto slikas.A vrapci iako je beton bilo ih je u jatima preko cele godine..od kada su posekli Bulevar,pobegose nam sve ptice a stigose,lasice,lisice,zmije,neki cudni skorpioni ..brrr
Ni rode ni laste nam ne dolaze...
A i vrana sve više. Lično nemam ništa protiv njih.... imao sam prilike da me vrana drži za prst... a labud me ugrizao.
Metropola, migrirali vrapci... a slikam šta stignem. Orao na avataru je isto moja fotografija, negde kod Aljaske...
Mnogo je pametan...bas ga volim.....а ја баш јуче налетим на видео како је неки пар спасио малог врапца а овај се везао за њих као дете
One su Nebeske ptice,i tako umilno gugucu...Гугутке врте ЈЕДАН ЈЕДИНИ РИФ од како знам за себе, и у оним филмовима Инспектора Клузоа, тј полицајаца из сан тропеа ИСТИ РИФ се чује...
GUGUU-GU!
GUGUU-GU!
GUGUU-GU!
како им не досади???? и тако се довикују по цео дан!? исти риф целог живота!
A šta ti menjaš? Rodiš se da umreš...Гугутке врте ЈЕДАН ЈЕДИНИ РИФ од како знам за себе, и у оним филмовима Инспектора Клузоа, тј полицајаца из сан тропеа ИСТИ РИФ се чује...
GUGUU-GU!
GUGUU-GU!
GUGUU-GU!
како им не досади???? и тако се довикују по цео дан!? исти риф целог живота!