Cвингери

I ti ljudi smore ljude oko sebe. Pocnes da izbegavas razgovor sa njima na nekim skupovima gde se sedi i upucen si. Okreces glavu, spazam na licu, dajes sve moguce signale, ne mogu vam pomoci, jbg, pusti te me, vrucina mi, jel ima neka muzka?

Znas sta je po meni gore od "varanja u braku" Paula?
Onaj brak gde su oboje kao mrtvaci.
Kad pricas sa takvim ljudima, kao da pricas sa dva robota na izmaku baterija.
Fokusirana i drze se svakodnevnih tokova, suvoparnih. Posao, krediti, idemo tu i tu, muz klima glavom kao fikus: p'da da daa...
Nemas ti tu sta da pitas: a ljudi? Kad je zadnji put bilo neceg zivotnog? Ono znas, da je lepo i prijatno? Da skinete oreole sa glava?
Al to sve je na nestu, drze se, a pitas se ko ce prvi zaglaviti u frizideru.
odmah me podsetilo na onu Konstraktinu "Mekano"..
Idemo radimo itd
mada je ovo što pričaš još na nižem nivou. To je bitno ljudima koji žive na osnovu toga što su uvereni da žive jedan društveno prihvatljivi život. Tako im je najlakše. Oni su najelementarniji deo mejnstrima, kako god se hvalili da nisu.

Ni trojke,ni četvorke ni svingeraj meni nisu ništa primamljivo.Sex je odnos mene i moje partnerke,užitak,strast,zanos,nikakva publika mi nije potrebna.Sve drugo čini mi se da spada u egzibicionizam a mene to ne privlači.
Da se razumemo,ni egzibicionizam ne osudjujem,sve je to u redu ako partneri imaju slične afinitete i čine to dobrovoljno,pričam samo o sebi.

Back