Cвингери

Marie_Huana

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
216
да ли је ово могућност легалног уживања у различитим партнерима?

како се постаје свингер На шта треба обратити пажњу?

може ли то спасити партнерство и коматозни љубавни живот?

Питам за једну своју другарицу и имам много другарице

Svingeraja je njesra jer se upucuje na parove koji se tu razmenjuju. A prodju godine dok joj dodje iz dupeta da bi moglo da bude malo fun. Kao i te iz drugih partnerstva. I onda zaglavis sa ljudima od po oko 50 uopen majndid dobijajuci energiju od 20 i kusur i rostiljate, dok te njen muz nagovara da je nagnas, sa sve bukvalnom frazom. Sto je blago cudno.nekako i tuzno.

Незнам за свинктере..
али на подфоруму
ПРЕДЛОЗИ ЗА ФОРУМ
је садо мазо групљак баш завршен

Treba obrat sisu?

Ćao, marihuanice.
Legalno je uvek upitno, ali mi i dalje uživamo.
Da li bih delio buksnu sa drugarima je retoričko pitanje
Treba obratiti pažnju na Zasićenje. Prva buksna, posle nedelju dana je bolja neg 5g, svaki dan.
Komatozni život ima svoje prednosti, realnost je nešto što ište rešenje.
Ovo ne odgovaram ja - već moji drugari.

Nema potrebe u temi objašnjavati za šta nam treba.

Ovo što reče neko, pre bih bila da slobodno i ja i partner nalazimo zamenu, ako bi do toga došlo, nego da budemo sa nekim parom, koji god.
Nemam iskustva.

A zamisli koji ljubomorko bi ispao muskarac da kaze nesto poput:moja zenska? Da te nije niko pogledao ispod brade!
Pa isto vece bi se sredila i izasla s drugaricama u grad: ma hehe dragi, sta ti je mili? Pa zar mi ne verujes?
Misliš: obrijala bi se?
Jesam li vam pričao o mojoj babi, Štefaniji?
Onaj ko je mogao da gleda ispod od brade je bio laf! :D
Brada je bila glavin trejd nark moje bakute.
Boži hvala što sam na nju povukao, i što sam muško. :D

A zamisli koji ljubomorko bi ispao muskarac da kaze nesto poput:moja zenska? Da te nije niko pogledao ispod brade!
Pa isto vece bi se sredila i izasla s drugaricama u grad: ma hehe dragi, sta ti je mili? Pa zar mi ne verujes?
Da, upravo zato sam na onoj temi o ljubavnicima napisala to da ne volim posesivnost i to da neko smatra da mu neko pripada.
Mene bi lično baš to zasmetalo da mi muškarac kaže "ti si moja, samo moja"... ne bih se osetila prijatno, malo bih se zabrinula.
Volimo se ok, ali insistirati da sam je njegova, da njemu PRIPADAM, to mi se ne dopada kao ideja. Stoga ni ja tako nešto ne bih tvrdila. On je svoj i pripada sebi, ali ako želi da se voli sa mnom, to je zbog njegove odluke da to radi, a ne zato što mi pripada.

Da, upravo zato sam na onoj temi o ljubavnicima napisala to da ne volim posesivnost i to da neko smatra da mu neko pripada.
Mene bi lično baš to zasmetalo da mi muškarac kaže "ti si moja, samo moja"... ne bih se osetila prijatno, malo bih se zabrinula.
Volimo se ok, ali insistirati da sam je njegova, da njemu PRIPADAM, to mi se ne dopada kao ideja. Stoga ni ja tako nešto ne bih tvrdila. On je svoj i pripada sebi, ali ako želi da se voli sa mnom, to je zbog njegove odluke da to radi, a ne zato što mi pripada.
Ma meni je to nezrelo. To je moglo pocetkom proslog veka, fazon sedi kuci i ne mrdaj, stash ti s drugarixama u grad? Dovedi ih ovde da se druzite. Da vidim koliko ce da traje taj odnos danas.. .
A druge strane, ode, ne prilaze joj? M'neee, taman posla.
Ili jos gore, praviti nekoga budalom. A sam znam sa koliko sam udatih pricao, na pocetku bude: imam muza, imam decka pa posle opisuje sta imaju i fijoci. Jbg...
Tako i on, ima pravo da drzi sebi opcije otvorene i da zivi. Mani me te price. Nema to veze sa nesigurnoscu, nego dal si budala ili razmislas.
I nevezano za odnos. I da je neko free i da ocekuje od nekoga garant za monogamiju a nisu relano ni otisli dalje od rukovanja... To mozes samo da slazes da bi pruzio lazan osecaj sigurnosti nekome. Lazi, budi slagan/na uzivaj u tom konstruktu od laznog morala, vrti to ceo zivot i pitaj se na kraju, gde zapelo. Zaglavi posle n tiktoku snimajuci selfi video satiricno opisujuci svoj razgovor sa svojim vadzajnerom:
Ali onaj neobavezujuc seks je bio tako mmmm
Glava ce: ali ne, ovaj put hocu stedi rilejshnship
A vadzajn ce: mmm samo jos ovaj put.

Kakvo nepoznavanje muzičke lektire!
i dalje ne znam da postoji takva pesma !?

Uzgred, jednom sam sa nekim se videla drugi put, motel, pustio muziku, avaj...
Iako držim da što manje treba da znam o nekoj osobi, taj njegov izbor pesme me je baš oladio... nije mi sex bio ni priblićno dobar kakav je mogao biti samo da je izabrao drugu pesmu :rumenko:

Poslednja izmena:
i dalje ne znam da postoji takva pesma !?

Uzgred, jednom sam sa nekim se videla drugi put, mote, pustio muziku, avaj...
Iako držim da što manje treba da znam o nekoj osobi, taj njegov izbor pesme me je baš oladio... nije mi sex bio ni priblićno dobar kakav je mogao biti samo da je izabrao drugu pesmu :rumenko:
Ja sam prljava metalika u duši, ali Jašar mora da se zna.

Znas sta je po meni gore od "varanja u braku" Paula?
Onaj brak gde su oboje kao mrtvaci.
Kad pricas sa takvim ljudima, kao da pricas sa dva robota na izmaku baterija.
Fokusirana i drze se svakodnevnih tokova, suvoparnih. Posao, krediti, idemo tu i tu, muz klima glavom kao fikus: p'da da daa...
Nemas ti tu sta da pitas: a ljudi? Kad je zadnji put bilo neceg zivotnog? Ono znas, da je lepo i prijatno? Da skinete oreole sa glava?
Al to sve je na nestu, drze se, a pitas se ko ce prvi zaglaviti u frizideru.

Back