ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
volite li vise poljsko , kupljeno ili u tegli . ja sam jednoj poklonio ruzu zamotanu u novine pa je dobila zivcani napadaj .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volite li vise poljsko , kupljeno ili u tegli . ja sam jednoj poklonio ruzu zamotanu u novine pa je dobila zivcani napadaj .
Preobozavam cvece u svim oblicima.
U tegli, vazi, saksiji, novinama, papiru, bilo cemu, ono je ukras!
Preobozavam cvece u svim oblicima.
U tegli, vazi, saksiji, novinama, papiru, bilo cemu, ono je ukras!
zene su ukras, ono im smao zacakle oci![]()
a ne nikakva kupovina u kafani ili knezu samo sa livade ubranavolite li vise poljsko , kupljeno ili u tegli . ja sam jednoj poklonio ruzu zamotanu u novine pa je dobila zivcani napadaj .
volim cveće dok je u životu
ne volim kad ga ubiju zbog buketa ili prodaje
Jel volis grasak, salatu, jabuku... Kad je ubiju zbog tvog dorucka, rucka ili uzine?![]()
ne, ne, ne
Cekaj, ne jedes ni povrce ni voce? Da ne spominjem zivotinje, tipa pile, jagnje i slicno![]()
vidi je kolko je bleda u licu, to pije samo vodu![]()
Cekaj, ne jedes ni povrce ni voce? Da ne spominjem zivotinje, tipa pile, jagnje i slicno![]()
ajde da ne spamujem ...
ne jedem mnogo toga
popila si sve planktone iz vode debela![]()
Sem ako nisi radikalni frutarijanac, znaci nesto jedes, sto je iseceno, otkinuto ili kako hoces - ubijeno. Mislim da je to bas grub naziv, zato te i pitam![]()