cvetak-zanovetak

e suncokret mozhe za decake. moze i onaj mackovac, ona trska.....pogotovo ako ocete da smestite zvrchku
posto se on rascveta i onda ga ima po celoj kuci hehehhe
ma moze sve nego ja to tako malo pishem
jednom sam dala suncokret

E svasta da cujem (procitam).

Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime, dok bih ja mogao da kupim cvecaru i stanem ispred i da delim redom svakoj koja prolazi.

Ali dobro je da su zene opcinjene time, kako bi mi muskarci...

Bolje, ako hoce da se pomirimo ili da me ima potpuno, neka kupi neki Opelov proizvod... stvarno su to najlepsi i najromanticniji pokloni... prosto ostajem bez reci... a ljubav cvetaaa... cvetaaa... cvetaaaa...

Bio je sasvim obican dan, nismo bili u svadji, nije bila nikakva godisnjica ili slicno ali zato sto sam osecala bas tog dana neverovatnu bliskost sa njim poslala sam mu na posao ogroman buket ruza :) Stvarno me je zanimala rekacija bas zbog tog nekog klise misljenja da muskarci ne vole da im se poklanja cvece. Pricao je da su sve zene mislile da je cvece za njih dok ga je dostavljac nosao kroz firmu i da je bio shokiran kad je rekao njegovo ime a zatim odusevljen. Rekao je da su mu zavideli svi, kako zene tako i muskarci zbog neobicnog gesta njegove devojke. :)

Kazanova:

Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime,

Onda ti zaista malo poklanjas cvece doticnoj devojci pa nije ni cudo da u stanju shoka ide gradom 8)

Nina2:
Kazanova:

Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime,

Onda ti zaista malo poklanjas cvece doticnoj devojci pa nije ni cudo da u stanju shoka ide gradom 8)

A nije bas tako, nego je opcaram tako, kao da sam joj poklonio krunu... a i kad bi se cesto tako davalo, to mu dodje kao neka rutina i nema odusevljenja... gubi na znacaju.

Konkretno da odgovorim na ono pitanje... meni kad bi zenska poklonila cvet, ja bih mislio da me zayebava... tj, ponizava... pa, na sta ti ja licim sreco... pitao bih je?

Bas je u tome fazon gde izbijaju svadje medju polovima, svako poklanja ono sto bi on voleo a ne onaj drugi. Ribari kazu: kada idem na pecanje ponesem crvice ili gliste a ne gibanicu.

Cvece oplemenjuje i smiruje, budi u nama citav splet pozitivnih osecanja i nije nista neobicno da ga oba pola medjusobno razmenjuju. Ja sam za to, ali nije svako za tu vrstu poklona, ne zna svako da primi takvu vsrtu paznje. Moramo da znamo, sta tacno kome da poklanjamo. Definitivno. Eeee u tome je caka :wink:

Kazanova:
Nina2:
Kazanova:

A nije bas tako, nego je opcaram tako, kao da sam joj poklonio krunu... a i kad bi se cesto tako davalo, to mu dodje kao neka rutina i nema odusevljenja... gubi na znacaju.

Konkretno da odgovorim na ono pitanje... meni kad bi zenska poklonila cvet, ja bih mislio da me zayebava... tj, ponizava... pa, na sta ti ja licim sreco... pitao bih je?

Bas je u tome fazon gde izbijaju svadje medju polovima, svako poklanja ono sto bi on voleo a ne onaj drugi. Ribari kazu: kada idem na pecanje ponesem crvice ili gliste a ne gibanicu.

Hm, jedan cvet...da, to bi bilo mozda malo prenezno za muskarca...ali buket cveca e to je nesto sasvim drugo. I istina je da treba znati kome mozete pokloniti ista slicno a kome ne. Ko na to moze gledati sa simpatijama ili zbijati salu a ko bi se uvredio. Mada mi se cini da ti koji bi se uvredili da definitivno nisu nacisto sami sa sobom, jer ako je samouverenost niska a iskompleksiranost velika moze se doticnom uciniti da ga zena ponizava takvim poklonom. Liku koji zna ko je i sta je takav gest moze biti jedino simpatican.

Back