Sta fali kaktusima?! Ja bas volim kaktuse, jednom mi je bivsha poklonila jedan mali kaktusic i bas sam se odusevio.devojcica_20:Neki zasluzuju doooobar kaktus!![]()
8)
Od nje sam jednom prilikom dobio i @>-->---

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali kaktusima?! Ja bas volim kaktuse, jednom mi je bivsha poklonila jedan mali kaktusic i bas sam se odusevio.devojcica_20:Neki zasluzuju doooobar kaktus!![]()
8)
Ja sam skoro samom sebi kupio kaktus.Mnogo je slatka bila ona prodavacica. A katus mi je pravi a la mexicodevojcica_20:Neki zasluzuju doooobar kaktus!![]()
8)
jagodica:samo cu da kazhem
"a shto loptu sa CVECEM?! :? "
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazanova:Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime
Kazanova:E svasta da cujem (procitam).
Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime,
Nina2:Kazanova:E svasta da cujem (procitam).
Sto se tice poklona, cveca, meni zenske bas deluju glupo (izvinite zbog toga, ali ako cemo iskreno...), naime, kad poklonim cvet, ona ga nosi po celom gradu kao svecu... lepo je hipnotisana njime,
Onda ti zaista malo poklanjas cvece doticnoj devojci pa nije ni cudo da u stanju shoka ide gradom 8)
Kazanova:Nina2:Kazanova:E svasta da cujem (procitam).
Onda ti zaista malo poklanjas cvece doticnoj devojci pa nije ni cudo da u stanju shoka ide gradom 8)
A nije bas tako, nego je opcaram tako, kao da sam joj poklonio krunu... a i kad bi se cesto tako davalo, to mu dodje kao neka rutina i nema odusevljenja... gubi na znacaju.
Konkretno da odgovorim na ono pitanje... meni kad bi zenska poklonila cvet, ja bih mislio da me zayebava... tj, ponizava... pa, na sta ti ja licim sreco... pitao bih je?
Bas je u tome fazon gde izbijaju svadje medju polovima, svako poklanja ono sto bi on voleo a ne onaj drugi. Ribari kazu: kada idem na pecanje ponesem crvice ili gliste a ne gibanicu.
goodday:a da dobijesh cvece sa loptom da li bi tvoje pitanje bilo "shto cvece sa loptom?"