Cvece.

O iskazivanju male pažnje se radi. I ne mora biti cveće, ona je tu samo kao sveprisutbi motiv, može i čokoladica, ili pak neki čin koji ne uključuje materijalno, bilo šta, samo da nije samobitno šta ja imam da se trudim oko nje. Jer iako su mi smešni i neprikladni usiljeni postupci, odsustvo bilo kakvih prema toj osobi sa kojom smo... šta ja znam, bolje je prepustiti nekom ko će je ceniti. Ne možemo očekivati nešto za ništa ni za sve, ali možemo davati od sebe, barem malo.

:ok:

.

pa posle kad dobije to cveće mora nekoliko dana da mu menja vodu... a ako je saksija brige još više
možda ima tako neku ideju isto

jel bi ti voleo da dobiješ cveće napokone

- - - - - - - - - -

cveće je lepo :(

meni sve to izgine
imala sam kolekciju kaktusa sa saksijama koje sam sama bojila, za svaki posebno u skladu sa personalitijem lol no sve usahlo
msm da sam vishe praktichna no romantichna

U civilizovanom svetu,ne moze se zamisliti, da muskarac ode u posetu devojci,prijateljici,rodjaki, a da ne odnese kao mali znak paznje buket cveca.Muskarci u zemlji
Srbiji,gledaju na takvo ponasanje,kao "slabost" takvih muskaraca,a ne kao znak lepog odgoja.Mi zaista u svemu kaskamo za tom Evropom,koja mnogima sluzi za
zluradi podsmeh.Ono sto se kod nas propusta,to je ucenje dece,da u svakoj prilici,pokazu da su lepo vaspitana.Nasa deca uglavnom,rastu kao divlje biljke.Suvise se
istice kod decaka,da treba da se ponasaju "muski",a to "muski",ustvari znaci osiono,Tako se kasnije u pubertetu,odnose i prema svojim drugaricama u skoli.Treba
zaista poraditi na tekovinama civilizacije,koje su kod nas u Srbiji,uglavnom,mislena imenica.

Back