Cuvanje stranice pa upload na server

Ordinary Player

Iskusan
Poruka
6.040
Kad preko chrome-a ili nekog drugog sacuvam web stranicu(save page as-webpage, complete),dobiju se dva fajla, .htm fajl i folder sa slikama,php,css i ostalim.
Kada pokrenem .htm on zna gde je folder i iz njega vuce slike i ostalo,ako je preimenovan folder, onda prikaz stranice nije kompletan

E sad ,ono sto me zanima je ,kako tako sacuvanu stranicu da uploadujem na server i da je prikazuje korektno?
Posto sam isao sve u isti folder a i posebno, nisam uspeo da nateram da .htm vidi gde je folder sa ostatkom stvari,u cemu je caka...

bice da je to najlogicnije,ali to bi bilo bas pesaka i imao bih dosta linkova da menjam,pre svega izgubio bih vreme trazeci ih
postoji li neka druga mogucnost da ovo izvedem,da se sacuva stranica u nekom drugom formatu ili preko nekog programa

u principu treba mi printscreen stranice sa mogucnoscu da rade linkovi koji su na njoj,recimo ja sacuvam ovu stranicu i ako se ona sutra obrise i preko linka stranice nje vise nema u bazi foruma,ja preko sacuvanog fajla imam tu stanicu,al i mogucnost da bude negde online,a ne samo na mom kompjuteru

Back