Draga koleginice,ovde sam odavno.Mnogo vise pratim teme,nego sto se ukljucujem u pricu,upravo zbog toga sto nenadano povredjena u zivotu,postadoh skeptik,ali gotovo uvek u pravu,pa cesto istina zaboli.Da sam tako jednom davno slusala iskusnije i starije ,bila bih lisena mnogih patnji.Zaista nisam imala zelju da vredjam ,a kamoli da se svadjam.Pozdrav svimaapotekarka:bik:Mala Maja ocigledno ima neki problem,dok sebe jos uvek naziva malom,i ako se dobro secam to je bila moja omiljena literatura u prvom osnovne"Mala Maja...".A ,bez ikakve zelje da vredjam,vec naprotiv,iz zelje da pomognem maloj Maji predosecam da ista ima zesci problem sa prezaposlenim muzem ,vlasnikom glisera i poklanjacem skutera,koji na letovanje nije mogao poci sa njom,te tako kao najjaci utisak Majinog letovanja ostadose flertovi.Daleko od toga da imam nesto protiv istih ,samo nekako mi ne idu uz ovu temu,odnosno kod tebe Majo nesto skripi,veruj starijoj i iskusnijoj i zeni i majci.
Ajd se makar osvrni oko sebe i reci dobar dan kad dođeš u novu sredinu, pa onda uzmi da nas analiziraš i po želji da se svađaš sa onim ko je raspoložen za te stvari. Veruj iskusnijoj forumašici, ženi i majci :wink:
Vidim da sam jos nekima prosetala po zivcima,i da me nagrdise samo tako.Aman,zene,nista nemam protiv toga da zene uzivaju,da imaju i da su dobro organizovane.Nemam skuter,ali imam kucu,kola i gliser,da,da.A upravo taj gliser bese kupljen u vreme kada je trebao da fascinira drugu zenu ,a ne mene.Kola su mi kupljena da zamazu oci,a kuca kako bih stalno imala cime da se bavim,kako bi moje prijateljice subotnje veceri provodile u mojoj staklenoj basti,dok nam muzevi idu na "poslovne vecere".No ,to nije tema,samo surova realnost i pojasnjenje za moj donekle negativan stav kad je u pitanju poklanjanje skutera,i to ne stav o Maji vec o "poklanjacu".Za zezanje izmedju apotekarke i Maje nisam znala,pa se tako zaista izvinjavam,jer mi ti flertovi stvarno zasmetase i ucinise mi se kao suvisni u ovoj temi.
A sa decom bih na more,zimovanje i svaki odmor opet samo porodicno isla,jer svako vreme nosi svoje breme,pa se isplati maksimalno im se posvetiti tih dvadesetak dana u godini kada niste optereceni poslom i drugim obavezama,jer se kuci vracamo zaista srecni i zadovoljni.