Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.068
То није тачно. Да си рекао код већине, па да се некако и сложим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То није тачно. Да си рекао код већине, па да се некако и сложим.
Причаш с њима.Па како жене да те упознају ако си ћутолог ? То је као да си невидљив
Код свих жена, једино што их можда ћутолошкиње за нијансу више подносе. Тај мушкарац не може да искаже чак и да прихвата женску заинтересованост за њега, то је тотални хендикеп, баш тако као да је мушкарац невидљив.Код којих жена?
Ако уопште не причаш, онда јеси невидљив. Али то је потпуна ћутљивост тј. екстрам.Код свих жена, једино што их можда ћутолошкиње за нијансу више подносе. Тај мушкарац не може да искаже чак и да прихвата женску заинтересованост за њега, то је тотални хендикеп, баш тако као да је мушкарац невидљив.
Па неко може да буде и екстремно ћутљив, није велика разлика између тога и класичне ћутљивости.Ако уопште не причаш, онда јеси невидљив. Али то је потпуна ћутљивост тј. екстрам.
Разлика је велика. Али није сад то толико битно. Оно што је битно јесте то да свако има свог парњака. Проблем је само то што, ако си поприлично удаљен од просечног појединца неког простора, морћеш да уложиш много више труда да истог нађеш јер није припадник већине.Па неко може да буде и екстремно ћутљив, није велика разлика између тога и класичне ћутљивости.
...то је велики недостатак код мушкарца већи него да му је мали..Како жене реагују на мушкарце који су баш ћутљиви, који не покрећу теме у друштву, нису иницијативни по том питању, укратко нису комуникативни ? Да ли је то данас можда већи проблем за мушкарца него икад до сада кад су у питању м-ж односи ? При том не мислим само на интиман однос већ све врсте односа, пријатељске, колегијалне итд.
Тебе то не треба ни да тангира а ни да те претерано занима. Ти си ту да нађеш оно што ти треба. Зато настављаш да тражиш колико год да је тешко. Боље опције од тога немаш.Хром мушкарац има далеко веће шансе да нађе девојку него неки јако ћутљив мушкарац, реално.
meni recimi ne smeta kad neko hramlje, ali mi smeta kad kvoca kao babaХром мушкарац има далеко веће шансе да нађе девојку него неки јако ћутљив мушкарац, реално.
А да бих нашао оно што ми треба прво морам да погледам какве су ми шансе, ја девојку морам да некако пронађем из масе или да не кажем на љубавном тржишту, нажалост. А и ако имаш велике шансе ниси толико рањив на евентуални раскид јер ћеш лако поново ући у нову везу. То је једноставно тако..Тебе то не треба ни да тангира а ни да те претерано занима. Ти си ту да нађеш оно што ти треба. Зато настављаш да тражиш колико год да је тешко. Боље опције од тога немаш.