Ćutljivi momci

eye_reasonably_small_400x400.jpg

Uvek vas posmatramo, gledamo, cutimo i samo posmatramo.

Salu na stranu, ljudi koji su na neki nacin osamljeni na neki nacin se razlikuju od svog okruzenja, ne uklapaju, a ljudi se boje razlicitosti.
Mozda misle da kriju nesto, cim nisu tako komunikativni i druzeljubivi, a mozda samo ne mogu da nadju zajednicki jezik sa ljudima u svom okruzenju.

Kako kazu, bolje biti sam nego u losem drustvu.

Da li volite ćutljive, tiše momke?
Koliko vam je važno da vaš partner dominira u društvu, na sedeljkama i slično? Šta ako on tamo slabo progovara i ako izbegava te socijalne događaje?

Meni je većina veza i propadala zbog toga što ti ljudi nisu nikako mogli da se uklope kada bismo izašli sa još nekim, u društvu
Nije mi dovoljno da se slažemo samo u četiri zida.

Koliko vam je važno da vaš partner dominira u društvu, na sedeljkama i slično? Šta ako on tamo slabo progovara i ako izbegava te socijalne događaje?

nabavi neka bijesna kolica..pa možeš da budeš mutav do beskonačnosti...bar 80% žena neće imati ništa protiv..
veoma jednostavno,postaneš situiran...i budeš tih do mile volje...:telefon:
ako budeš ima ludu sreću i naletiš na normalnu..e ybg tu već moraš da imaš kakvu takvu spiku..:zkez:

...mislim da ništa gore ne postoji, nisam do sad toga bila svesna jer sam retko nailazila na takve ljude...
Sad bukvalno pojma nemam šta me snašlo i ne znam kako da se ponašam...:(

- - - - - - - - - -

..šta god da uradim ili kažem sama sebi budem smešna...:lol:

...mislim da ništa gore ne postoji, nisam do sad toga bila svesna jer sam retko nailazila na takve ljude...
Sad bukvalno pojma nemam šta me snašlo i ne znam kako da se ponašam...:(

- - - - - - - - - -

auu, ovo je brutalno...
zašto ti toliko smeta što je neko tiši i povučeniji? pitam se kako bi jedna takva osoba tretirala svoje introvertno dete, da li bi mu nabijala osećanje manje vrednosti zbog introverzije

auu, ovo je brutalno...
zašto ti toliko smeta što je neko tiši i povučeniji? pitam se kako bi jedna takva osoba tretirala svoje introvertno dete, da li bi mu nabijala osećanje manje vrednosti zbog introverzije

Malo dramim mekflaj....to ti je ono kad se emocija negde vidi, negde ispliva pa svako ko je pored tebe može da uskladi, koriguje, nadogradi ili prekine svoj odnos
prema tebi ako proceni da tako treba...:lol:
Nisam ni ja ekstrovertna i nemam ništa protiv povučenih ljudi ali ume to da malo izbaci iz šina svakoga pa eto i mene...:rumenko:

A inače ne volim ni galamdžije, neka recimo zlatna sredina je idealna mada naravno često nedostižna al želje su želje, jelte...:lol:

Mene muz cesto ucutkuje u drustvu.Zato se cesto popickaramo pred svima.Ja isto njega volim vise nego da cuti.Nevalja kad musko cuti,odma mislim da je nesposoban za ista raditi.

Back