Ćutati o svojoj prošlosti

Ljudi koji cute o svojoj proslosti toga se ili stide, ili jos uvek imaju deo toga, ili znaju da to nije bilo u redu... To je kao sa kompanijom koja krije neke izvestaje, zasto bi krili to ukoliko je sve u redu? Cim vidite da neko izbegava pricu na neku temu, znajte da je tu problem.

Ne precutkujem nista.

Stojim iza svega sto sam radila i nisam radila ! :)

Ko ima potrebu da krije svoju proslost nije u miru sa samim sobom !!!
:tick::tick::tick:

Ne mora da znači. Ja prosto ne iznosim svoju privatnost nikome, a ne stidim se ničega niti se držim za prošlost. Postoji svega nekoliko osoba koje znaju moju prošlost i to su ljudi koje poznajem ceo život. Msm da neko sa kim sam u vezi godinu, dve i tako kratko ostaje u mom životu ne mora da zna ništa o njoj, jer naš odnos nije takav da treba da zna.

Upravo si potvrdila ono sto sam rekao... I to sa ovim boldovanim, znaci imas stvari za koje znas da nisu u redu, ili kojih te je sramota i otvaras se samo najblizima i onima za koje znas da te ne bi ostavili, ne bi osudili... Sto je opet dosta egoisticno jer cekas da neko vec bude pored tebe kao sto rece 2+ godine, i tek onda mu kazes ko si zapravo ti, mozda ni tih 2+ ne bi sastavili da zna to sve sta je bilo, i to je po meni kukavicki jer mi je svakako bolje da zna pa da me voli ili ne zbog toga nego da krijem u smislu "kada se vec primi, kada je vec ulovim e tada cu joj reci sve". I da, verovatno ce sad biti ona stara "ako bi me ostavio zbog onoga sto sam bila u proslosti onda me u sadasnjosti i ne zasluzuje!", to je ok, ali mozda zapravo ti ne zasluzujes njega.

Poslednja izmena:

Back