bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 37.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričaju.Zasto muskarci ne vole da razgovaraju? Mrzi ih da pricaju?
Bar vecina njih?
Ma generalno. Nisam ja pricljivica neka, ja kad cutim cutim ko zalivena, ali imam periode kad mi se prica a on ko zainat nece..Na sta tacno mislis?
Imam periode kada mi nije do price i kada bi da budem sam sa svojim mislima.
nije to..Zato što žene razgovaraju za oboje![]()
u pravu si, mlatim psNe mlatimo praznu slamu ko zene,da vidim jel ima neka koja zna da cuti da nije na guarani
majokPričaju.
Neki baš smisleno i pametno.
Samo su u manjini.
logicno, tacnoMožda su problemi koji ga muče pa smišlja rešenje ili nešto slično.
Zašto lok?Ali ako ti je do loka, i to je nekako ok što rekao naš Edmund.moze lock
logicno, tacno
Muškarci od prvog izgovaranja rečenica imaju mnogo manji fond riječi nego djevojčice.Zasto muskarci ne vole da razgovaraju? Mrzi ih da pricaju?
Bar vecina njih?
Ma nije ta prica, koji ego..neKad nadjem istomisljenika, inteligentnog koji slusa i nadovezuje se ne zatvaram usta a takvi su retki,uvek u nekom trenutku pocnu da se prave pametni jer se osete ugrozeno pa da nahrane ego
tacno...Muškarci od prvog izgovaranja rečenica imaju mnogo manji fond riječi nego djevojčice.
Zene brže misle, zato se nalupetaju kroz razgovor, jer tolikom brzinom im pristižu misli da postaju konfuzne i samoj sebi. Oni sporo i promisljeno, pa nam se čini,,da sve znaju,,!
Ja kazem zato ucutim s onima kojima treba u razgovoru hrana egaMa nije ta prica, koji ego..ne
ok...Ja kazem zato ucutim s onima kojima treba u razgovoru hrana ega
I mene interesuje. Osećam se glupo kad muško ćuti. Bez veze ono. Mislim, ma prošetaj malo i oladi od mene. Mislim na muške, ne na tebe.ma jok, nastavite![]()