Ћутање као слабост

fanstebre

Poznat
Poruka
9.933
Зашто људи нечије ћутање сматрају слабошћу, незнањем, неинтелигенцијом ?

Зашто људи нису у стању сами да схвате неке ствари о теби већ мораш да им нацрташ да нису у праву ? И док то не урадиш неће стати

Да ли је то до неинтелигенције или до насушне потребе да хране свој его до краја ? Или до оба ?

При том не мислим само на људе који вам желе зло већ чак и они најдобронамернији не знају кад да стану са нечим док им не кажеш

Мука ми је од оних којима само уста раде, нико више није у стању да схвати неке ствари без двочасовне дебате и сви воле бре да се расправљају за све и свашта свакодневно. Могу и ја али понекад....замара ме кад сваки дан треба некоме да цртам нешто као да је малоуман или је обневидео од сујете. Пре свега ме је посао мотивисао да отворим ову тему јер почео сам да га носим кући изгледа јбг. Не схватам бре како су људи у стању да мељу цео дан за неку баналну ствар, да од комарца праве магарца и од просте ствари праве неку науку само да би испали паметни.....па кад реше ту баналну ствар после масе непотребно изговорених речи ти испаднеш незаинтересован, а они радници недеље......хахаха.....

И зато питам ја вас како проговорити, а не изгубити фитиљ ? Јер ја кад кренем да се расправљам ја немам кочницу као ти мудросери што мељу сваки дан, код мене то ескалира и нема увијања

Poslednja izmena:
Зашто људи нечије ћутање сматрају слабошћу, незнањем, неинтелигенцијом ?
Zato što su ljudi.
Зашто људи нису у стању сами да схвате неке ствари о теби већ мораш да им нацрташ да нису у праву ? И док то не урадиш неће стати
Ma neće stati ni kada im nacrtaš.

Да ли је то до неинтелигенције или до насушне потребе да хране свој его до краја ? Или до оба ?
Do oba.I ljudska glupost nema granice.
Poznato mi je.
"Satima ću da ti dobronamerno meljem."
При том не мислим само на људе који вам желе зло већ чак и они најдобронамернији не знају кад да стану са нечим док им не кажеш

И зато питам ја вас како проговорити, а не изгубити фитиљ ?
Ne znam..Kratkog sam fitilja.
Jako lako pucam.

Ćutanje je zlato jer time pokazuješ tvoju mentalnu snagu da ne odgovoriš onome ko mnogo se***e,još više će da popi***I kada oćutiš jer mu tako stavljaš do znanja da te njegovo glupo mišljenje ne zanima,kao da krava muče.
U ovom slučaju ćutanje je pasivno- agresivno ponašanje i nikako nije pozitivno, samo može da izazove veći i jači bes onome ko je počeo.

Back